Sunday, 14 Jul 2024

Organizer

Dansk Erhverv
Read More

Location

Dansk Erhverv, Børsen
DANSK ERHVERV, BØRSEN, SLOTSHOLMSGADE, 1217 KØBENHAVN K

More Info

Read More

Date

mar 06 2020
Expired!

Time

9:00 am - 1:00 pm

Cost

DKK500.00

Kvindernes Internationale Techdag

Kom til en spændende dag om kvinder i tech og erhvervslivet, hvor de gode rollemodeller er i rampelyset. En dagsorden som i kraft af teknologiens allestedsnærværende natur er mere aktuel end nogensinde før.

Meget er sket siden danske kvinder fik stemmeret i 1915 og frem til dagens globaliserede og teknologiske samfund. Men er der stadig noget at kæmpe for i dagens Danmark? 

To dage inden kvindernes internationale kampdag, slår Dansk Erhverv, IT-Branchen og Women in Tech dørene op til Børssalen til Kvindernes Internationale Techdag med debat og hands-on anbefalinger til, hvordan vi kommer videre med lige repræsentation i branchen. 

Måles ligestilling i lige repræsentation i magtfulde stillinger i erhvervslivet, har kvinderne stadig et stykke vej at gå. Få kvinder ender med at bruge deres uddannelse i en ledende stilling og danske tech-virksomheder er ingen undtagelse her. Men hvad kan vi gøre for at ændre på det billede? Kom og mød dem, der gør en forskel. Dem der har udviklet konkrete løsninger, og som holder et strategisk bundlinjefokus på, hvorfor det er vigtigt: Manglende arbejdskraft, fremtidens produkter, innovation, adgang til talent m.m.

Dem kan du møde:

Du kan møde følgende udstillere på dagen: Mangfoldighedsledelse, Digi Pippi, Diversity Factor, Content Publishing med bogen Dronningens nye klæder, Women in Tech, ReDI School, Lead the Future v. Above & Beoynd, Hack Your Future.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.