Sunday, 27 Sep 2020

Nyhedsbreve

Nedenfor kan du læse de seneste udgaver af vores nyhedsbrev.

Vil du vide mere om diversitetsdebatten, have nogle tal eller eksempler til dine foredrag eller samtaler, ønsker du inspiration eller viden så tilmeld dig nyhedsbrevet via tilmeldingsboksen.

Vi glæder os til at du læser med. 

De bedste hilsner

Innovator Q teamet

April NYHEDSBREV: Crowdfunding af "Sådan gjorde jeg"

Skal coronakrisen slå podcastserien "Sådan gjorde jeg" ihjel?
Imens coronakrisen fortsat raser verden over, kæmper jeg for at "Sådan gjorde jeg" skal overleve. Læs april måneds nyhedsbrev om vores crowdfunding kampagne, der skal sikre at podcastserien "Sådan gjorde jeg" overlever.

Godt nytår NYHEDSBREV: Året der gik og Kvindelige Rollemodeller

"Et nyt år er begyndt - på Innovator Q glæder vi os til 2020. På redaktionen har vi nu tilknyttet en række nye journalister, som alle brænder for at fortælle gode historier til jer." Læs om Chefredaktør Trine Askholms drømme for 2020 og se hvilke artikler der blev de mest læste i 2019.

Jule NYHEDSBREV: Glædelig jul

"Når året 2019 rinder ud om få dage, så er det for mange mennesker tid til at gøre status. Også for mig." Læs Chefredaktør Trine Askholms seneste tanker om at være en rollemodel.

December NYHEDSBREV: Om julefrokostgramseri

Hos Innovator Q arbejder vi på, at vise rollemodeller fra alle ender og kanter af erhvervslivet. Vi arbejder på at sætte på dagsordenen, hvem der har ansvar, og hvilke rettigheder mennesker har. Læs Chefredaktør Trine Askholms oplevelser om julefrokostgramseri og hvem der bør tage ansvar.

November NYHEDSBREV: Om blindhed og diversitet

"Jeg er bange for, at jeg er ved at blive blind. Altså ikke blind så jeg ikke kan se, men blind i den forstand, at jeg kun ser verden med mine diversitets-briller." Læs Chefredaktør Trine Askholms oplevelser på diverse toiletter.

Oktober NYHEDSBREV: Efterårslæsning om diversitet

Om lidt lander du i sofaen med den bog du længe har ville læse i hånden og en varm kop kakao. Måske er der ild i din ikke spor miljø-venlige brændeovn. Men den bekymring skubber du til side. Du skal ned i gear sammen med dem du holder af. Der står EFTERÅRSHYGGE på menuen.

September NYHEDSBREV: Kunst og diversitet

Onsdag d. 25 september afholdt GoGetty og kunstneren Kristian von Hornsleth en gå-hjem-talk med spørgsmålet "Hænger kunst og diversitet sammen?". Denne debat fik Chefredaktør Trine Askholm lov at moderere midt i Hornsleths atelier.

AUGUST NYHEDSBREV: Medievaner, Rollermodeller og Podcast

Læs om hvordan Chefredaktør Trine Askholm er vokset op med avis-redaktør som nabo, og hvordan kærligheden til nyheder stadig lever, som om der med Trine Askholms øjne mangler en nyhedsplatform med fokus på diversitet, rollemodeller - kvinder i dansk erhvervsliv.

Innovator Q debat på Iværksætterskibe “Hvorfor tier kloge kvinder stille i medierne?" Foto: Marie Astrup

JULI NYHEDSBREV: Det alle debatterne (også) kom til at handle om

Innovator Q havde i sidste måned debut på folkemødet. Det blev en stor succes. Nyeste tal fra vores værter på Iværksætterskibet viser, at mere 350 mennesker fandt vejen til debatten om kvindelige kilder i medierne. En af de mest besøgte debatten på skibet dette år!

JUNI NYHEDSBREV: Alt at vinde - stem på en kvinde

I Danmark har vi tradition for høj valgdeltagelse. Ved folketingsvalg ligger vi i Danmark på over 85% i valgdeltagelse. Men hvor mange mon tænker på køn, når de stemmer?

Tegning af Maren Uthag.

MAJ NYHEDSBREV: Skulle vi ikke stryge frøken?

Majs nyhedsbrev handler om sproget og om hvordan man taler ligestilling ind i sproget. Betyder det noget? Ja det gør!

APRIL NYHEDSBREV: Insistér på bedre kønsbalance

Nyt om rollemodeller indenfor iværksætteri, innovation og ledelse – med et feminint fortegn. Vi vil, som det eneste medie i Danmark, bestræbe os på at vende statistikken rundt...

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.