Tuesday, 22 Oct 2024

Organizer

Goodtalk
Website
https://www.goodtalks.dk/

Location

Finansforbundet
Applebys Pl. 5, 1411 København

Date

aug 25 2020
Expired!

Time

4:00 pm - 8:00 pm

Call to action – Kvinder i finanssektoren

Med afsæt i rapporten ‘Kvinder i ledelse’ udarbejdet af Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) glæder vi os til at holde event hos Finansforbundet. Vi glæder os til en spændende aften med to helt særlige og inspirerende talere og en masse mulighed for at netværke og spille hinanden gode!

Lotte Hjortlund Andersen: Når det handler om at gøre noget og skride til action findes intet bedre eksempel herhjemme end Lotte Hjortlund Andersen! Med både en advokattitel, en MBA og en storslået karriere I bagagen er vi mega stolte over at præsentere Danmarks ukronede Dronning når det gælder D&I. Med ansvaret for 480.000 medarbejdere i 74 lande fronter Lotte agendaen og er ansvarlig for en verdens mest inkluderende arbejdspladser! Lotte ved at det kræver handling at gøre en konkret forskel og vil til eventet dele hendes uglossy erfaringer på området om både hvad der virker og ikke virker.

Mads Skovlund Pedersen: I Goodtalks ææææælsker vi mænd og særligt mænd der aktivt arbejder på at få flere kvinder i ledelse og bestyrelser og samtidig tør tale om hvad der er svært. Derfor er vi vildt stolte af at kunne præsentere Mads Skovlund Pedersen som taler på dette event. Mads er formand for Finanssektorens Arbejdsgiverforening der sammen med Finansforbundet står bag rapporten Kvinder i ledelse. Derudover har Mads en imponerende karriere bag sig i Nordea og sidder nu øverst som Head of Personal Banking. Mads vil tale om hvad man gør i Nordea for at sikre ligestilling og derudover dele lidt af sin personlige fortælling, bl.a. hvordan det føles som mand at skulle bede om sin anden barselsorlov i et noget mandet miljø hvor det bestemt dengang var nyt at mændene valgte barslen til.

Eventet har høj relevans for alle der interesserer sig for agendaen om flere kvinder i ledelse og ikke kun for folk i finanssektoren. Se mere om rapporten her: Rapport – Kvinder i ledelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.