Sunday, 10 Dec 2023

Vil fokusere på eget start-up projekt: Forlaget Fortæl

Maria Leerbeck, stifter og administrerende direktør i Forlaget Fortæl
Maria Leerbeck er 31 år, stifter og administrerende direktør i Forlaget Fortæl

Maria Leerbeck har pr. 1 februar 2019 valgt at fokusere på sit eget start-up Forlaget Fortæl. Hun er 31 år, bor i Aarhus, og startede Forlaget Fortæl i efteråret 2017 sammen med Mette Høyer Eriksen.

Jeg har været partner i Ladies First siden foråret 2014, og hele vejen igennem har jeg mødt seje inspirerende kvinder, der har startet egne virksomheder, og jeg har både suget til mig af inspiration og mod – men også erfaringer og læring, som jeg har taget med mig.

Maria Leerbeck udtræder dermed som partner for Ladies First Network Aps. Her har hun været partner siden 2014. 

“Jeg har mødt seje inspirerende kvinder, der har startet egne virksomheder, og jeg har både suget til mig af inspiration og mod – men også erfaringer og læring, som jeg nu tager med mig” skriver hun i en mail til Innovator Q.

Link til Maria Leerbecks Linkedin profil: https://www.linkedin.com/in/marialeerbeck/

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.