Friday, 29 Sep 2023

Udviklet i Danmark, produceret i Letland og distribueret over hele verden

Her ses to flasker med henholdsvis håndsæbe og håndcreme.
Kvinderne bag iLoveEcoEssentials drømmer om en sundere planet, med mindre spild og et større hensyn til miljøet. Derfor består eksempelvis flaskerne af genbrugsplast fra indsamlet plastikaffald, og pumperne er lavet med certificeret bambus, som er et af verdens mest alsidige og bæredygtige materialer. Foto: Pressefoto

Med dette nyhedsbrev får du adgang til at få rabatkode til et hudplejeprodukt lavet af to kvindelige rollemodeller og iværksættere – iLoveEcoEssentials.

af Tine Cederstrand

ILoveEcoEssentials er udtænkt og udviklet af Mia Thielsen og Jannie Lybeck. De to kvinder har en mission om at gøre hudpleje og badeprodukter i hotelbranchen mere bæredygtige.

Siden begyndelsen i 2016 har de arbejdet med at etablere så bæredygtigt et brand som muligt, og ILEE producerer nu nogle af de reneste hudplejeprodukter, man kan finde på markedet – for hoteller såvel som for private forbrugere.

I dag er alle produkter naturlige, økologiske og miljøcertificerede efter de højeste og mest troværdige standarder.

“Ved at bruge vores produkter er man som kunde garanteret, at man ikke udleder så meget som én nanopartikel mikroplast til spildevandet. Et problem som skønhedsbranchen ellers lider en del under” fortæller de to stiftere til Innovator Q.

Hotelbranchen har et stort ansvar

Den tætte tilknytning til hotelbranchen er ikke tilfældig. Denne branche er stor forbruger af bade- og cremeprodukter, og har samtidig et kæmpestort spild.  ”Hotel amenities”-markedet er præget af prispres og dertil hørende dubiøs kvalitet, ofte pakket ind i en del kommunikativ grønvask.

ILEE-holdets målsætning har fra begyndelsen været at ændre den eksisterende virkelighed og lægge vægt på vigtigheden af god hudpleje på hoteller.

Et luksuriøst udvalg af kropsplejeprodukter er ikke kun en vigtig del af et hotels brandidentitet – det understøtter samtidig hotelgæsternes behov for at føle sig særlige og forkælede.

ILEE tilbyder i dag alt det som hotellerne har brug for. Samtidig har såvel kvaliteten som miljøhensyn taget et gevaldigt kvantespring. Den danske hotelkæde, Guldsmeden Hotels, var hudplejemærkets første kunde. Samtidig var de også en betroet sparrings- og udviklingspartner i processen med at skabe de rene og naturlige produkter.

De første flasker body lotion og body wash blev bogstaveligt talt skabt på et af Guldsmedens hoteller og testet af deres gæster før nogen andre. De to produkter er stadig blandt favoritterne i det nu brede produktsortiment.

Populære hos de kongelige

Dette nære parløb har medvirket til at iLoveEcoEssentials i dag er et af de førende naturlige og øko-certificerede hudplejemærker til hoteller, både i og uden for Danmark.

Men rejsen er kun lige begyndt. Produkterne får også international ros og opmærksomhed, ikke kun fra hotellets gæster, men også den norske kongefamilie og berømtheder fra Hollywood.

Hvis du gerne vil vide mere, skal du klikke her.

Køb iLoveEcoEssensials’ produkter med rabat

Som modtager af InnovatorQ’s nyhedsbrev kan du frem til 1. januar 2021 købe produkterne fra ILEE med 15 % rabat. Brug rabatkoden igotlucky i shoppen.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.