Sunday, 14 Jul 2024

Tech virksomheden TripDoodler opretter Advisory Board

Mette Ehlers Mikkelsen Foto: Christina Bode
Mette Ehlers Mikkelsen Foto: Christina Bode

Mette Ehlers Mikkelsen indtræder i nyoprettet Advisory Board for tech virksomheden TripDoodler. Hun kommer til at bidrage med sin erfaring fra IT branchen og sine rejser til 155 lande. 

TripDoodler er en tech startup, der muliggør en bæredygtig rejsekultur ved at give rejsende i hele verden mulighed for at planlægge store rejseoplevelser baseret på bæredygtige valgmuligheder uden at gå på kompromis. 

Mette Ehlers Mikkelsen bidrager med sin 20-årige erfaring fra tech startups med internationalisering og vækst. Med erfaring med bæredygtighed og verdensmålene. Samt med mangeårige resultater med at vækste de virksomheder,  hun arbejder i bestyrelserne for. 

Samtidig er Ehlers Mikkelsen mere berejst end de fleste andre. Hun har besøgt 155 af verdens 195 lande, og er en del både De Berejstes Klub og flere internationale netværk for globetrottere. Derfor er muligheden for at sikre investeringer og forretningsmodel og dermed bæredygtige rejsemuligheder og effektiv deling af inspirerende rejseplaner en hjertesag. 

Mette Ehlers Mikkelsen er desuden en del af netværket Bestyrelseskvinder, der arbejder for at fremme diversiteten i danske SMV-bestyrelser.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.