Tuesday, 18 Jun 2024

Roots Food Nordic – rabatkode

Roots 10 % Innovator Q rabat

Tilbud til læsere af vores nyhedsbrev

Hos Innovator Q har vi valgt, at fokusere mere på at opbygge vores community og give ekstra fordele til dem som støtter vores arbejde. En af de nye tiltag er, at vi nu kan glæde jeg med en rabat hos en dansk fødevare start-up.

Derfor har vi indgået samarbejde med start-up virksomheden Roots Food Nordic.

Roots Food Nordic er en fødevarevirksomhed og start-up med en holistisk tilgang til sundhed og fødevarer. Deres mission er at skabe sunde produkter af nærende råvarer, som giver forbrugerne energi og overskud i hverdagen.

De arbejder ud fra et koncept, de kalder Mindful Energy, som betyder, at vi alle skal huske at passe på både krop og sind. Gør man det, så man får overskud til at være til stede i nuet. Den slags kan vi godt lide hos Innovator Q.

Bag startuppet finder du fødevareiværksætter Jacqueline Hansen. Hun er drevet af at få sunde holistiskorienterede produkter på marked. Den kvindelige iværksætter dyrker samtidigt meditation i hverdagen, ikke kun for at få overskud, men også få at blive mere kreativ og produktiv.

Lige nu søger de støtte til at udvide deres sortiment med en snackbar, der kan give næring og energi til de travle dage. De søger støtte via en crowdfunding kampagne hos Coop.

Her kan du vælge at forudbestille produkter, der alle er økologiske, veganske og glutenfri.

Klik her for at se mere

Du kan også bestille på www.Rootsfoodnordic.com og få 10% rabat med koden:

            INNOVATORQ10

Hos Innovator Q støtter vi som altid op om kvindelige rollemodeller i dansk erhvervsliv.

 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.