Friday, 29 Sep 2023

Ny seniorkonsulent i The Footprint Firm

Mette Albèr er startet som seniorkonsulent i rådgivnings- og investeringsselskabet The Footprint Firm, som har fokus på bæredygtighed. Foto: pressefoto
Mette Albèr er startet som seniorkonsulent i rådgivnings- og investeringsselskabet The Footprint Firm, som har fokus på bæredygtighed. Foto: pressefoto

Mette Albèr er i denne måned startet som seniorkonsulent i The Footprint Firm, et rådgivnings- og investeringsselskab med fokus på bæredygtighed.

Mette Albér brænder for den grønne omstilling og rådgivning, som fremtidssikrer virksomheder og organisationer og hjælper dem realisere de mange forretningsmuligheder, der opstår som  resultat af den grønne omstilling.

Hun kommer fra en stilling som seniorkonsulent i Rambøll Management Consulting, hvor hun var en del af deres Strategi & Sustainability Advisory afdeling. Her har hun primært arbejdet med vedvarende energi, herunder land- og havvind, affaldsenergi, fjernvarme og opladningsinfrastruktur til elbiler bl.a. i forbindelse med M&A, kommerciel due diligence, samt markeds- og organisatoriske analyser.

Mette Albér har en Master of Science i Økonomi fra Barcelona Graduate School of Economics og en Bachelor of Science i Økonomi fra University of Birmingham. Hun har derudover arbejdet i Nordea og været praktikant i UN Women, FN’s enhed for ligestilling og forbedring af kvinders forhold.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.