Tuesday, 18 Jun 2024

Ny klummeserie om livet i et akademiker startup-program

Ny klummeserie om start-up program. Hos Akademikernes A-kasse er de netop ved at afslutte et start-up forløb. Ved indgangen til de fælles arbejdslokaler hænger fotos af alle deltagere. Foto: Julie Askholm Wonsild
Hos Akademikernes A-kasse er de netop ved at afslutte et start-up forløb. Ved indgangen til de fælles arbejdslokaler hænger fotos af alle deltagere. Foto: Julie Askholm Wonsild

Akademikernes A-kasse starter deres niende start-up hold op den 8 april.

Julie Askholm Wonsild er netop blevet optaget på programmet, og vi er glade for at kunne præsentere, at I de næste 12 uger vil kunne følge med i oplevelserne set indefra programmet i vores nye klummeserie.

Læs artikel om akademikere som nu springer ud som iværksættere.

Iværksætter Julie Askholm Wonsild har stiftet eget bureau.
Iværksætter Julie Askholm Wonsild driver eget kommunikations bureau.

Julie Askholm Wonsild, der er tidligere kommunikationsrådgiver med ansættelse i Finansministeriet, har netop stiftet egen virksomhed. Hun vil ugentlige skrive klummer om oplevelserne i start-up programmet, og beskrive livet som kvindelig iværksætter. Hun vil fortælle ærligt om bekymringer, tanker og sejre i den store forandring fra jobbet som lønmodtager og embedsmand til lille start-up’er.

Programmet løber over 12 uger, og du kan følge med i vores nye klummeserie her på InnovatorQ.

Helt overordnet er startup-programmet delt op i tre dele Bootcamp, academy og recruitment. I den første uge skal Wonsild arbejde med videreudvikling, validering og præsentation af hendes forretningside.

Du kan læse mere om selve programmet her: Akademikernes A-kasse start-up program.

Programansvarlig er Anders Balch Berthelsen, som selv er iværksætter og har mere end 10 års erfaring med marketing og kommunikation.

 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.