Sunday, 10 Dec 2023

Ny direktør hos Innovationsfonden

Anne-Marie Levy Rasmussen indtræder som ny direktør for Innovationsfonden pr. 1 februar 2020. Foto: Pressebillede Innovationsfonden
Anne-Marie Levy Rasmussen indtræder som ny direktør for Innovationsfonden pr. 1 februar 2020. Foto: Pressebillede Innovationsfonden

48-årige Anne-Marie Levy Rasmussen bliver ny direktør for Innovationsfoden pr. 1 februar 2020. Her skal hun sikre organisationens forsatte udvikling og lede den sikkert igennem en ny strategiproces og forvaltning af et historisk stort antal fondsmidler, der er øremærket til den grønne omstilling.

Anne-Marie Levy Rasmussen kommer fra en stilling som global leder i medicinalvirksomheden GloxoSmithKline (GSK), og har en bred erfaring fra både forsknings- og innovationsområdet.

Anne-Marie Levy Rasmussen har desuden været politisk konsulent i Dansk Industri, bestyrelsesmedlem for Højtteknologifonden og vicepræsident i præsidiet for Akademiet for Tekniske Videnskaber samt siddet i bestyrelsen for den europæiske sammenslutning af fysikere, European Physical Society.

Anne-Marie Levy Rasmussen er uddannet fysiker fra Niels Bohr Instituttet på Københavns Universitet i år 2000. Ifølge pressemeddelelsen fra Innovationsfonden, er det særligt Levy Rasmussens forståelse for at omsætte forskning til samfundsmæssig værdi, som hun skal bidrage med som ny direktør.

Tina Fanø, bestyrelsesformand for Innovationsfonden, uddyber i en pressemeddelelse:

“Bestyrelsen ser frem til, at fonden fremover får gavn af Anne-Marie Levy Rasmussens dybe forståelse for at arbejde strategisk med omsætningen af forskning til værdi (…) Hun bliver en vigtig drivkraft og vil kunne skabe de rette rammer for fondens fremtidige virke inden for forskning, innovation og iværksætteri“

Hos Innovator Q ønsker vi Anna-Marie Levy Rasmussen tillykke med den nye stilling, og vil bruge denne anledning til at gøre den nye direktør opmærksom på de kønsmæssige skævheder, der stadigvæk eksistere indenfor fondens områdedomæne. God arbejdslyst herfra!

Læs desuden Nyt om Navne om Tina Fanøs indtrædelse som bestyrelsesformand i Innovationsfonden.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.