Sunday, 14 Jul 2024

CBS Executive Fonden får ny CEO

Anne Marie Jess Hansen, ny CEO i CBS Executive Fonden. Foto: Privat
Anne Marie Jess Hansen, ny CEO i CBS Executive Fonden. Foto: Privat

Anne Marie Jess Hansen tiltræder den 15. februar som ny CEO for CBS Executive Fonden skriver fonden i en pressemeddelelse.

Med Anne Marie Jess Hansen får fonden en CEO med mere end 25 års erfaring fra store danske virksomheder inden for industri, consulting, finans- og it. De seneste 15 år har hun særligt stået i spidsen for digital transformation af virksomheder i den finansielle sektor, senest som vicedirektør i ATP. Samtidig har hun desuden været en del af Statens it-råd, hvis formål netop er at sikre rådgivning til statslige myndigheder om it-projekter og portefølje af it-systemer.

Fondens nye CEO har selv rødder i CBS, hvorfra hun er uddannet cand.merc.int. Siden har hun gennemført erhvervsforskeruddannelsen, en ph.d.-grad i strategi og har senest bestyrelsesuddannelsen.

Et drømmejob

På linkedIn skriver Anne Marie Jess Hansen selv, med begejstring om det nye job:

“Drømmejobbet er landet, og jeg glæder mig utrolig meget til at stille mig i spidsen som CEO for CBS Executive Fonden. God ledelse gør en afgørende forskel. Og hvilken bedre platform til at udbrede dette end Fonden, hvor vi leverer forskningsbaseret lederudvikling – det bliver der brug for post pandemien, hvor genopbygning og skabelse af ny forretning står øverst på agendaen. Jeg ser frem til at komme i gang sammen med bestyrelsen, Fondens mange dygtige medarbejdere og kollegerne på CBS. Vi kommer til at møde kunderne online, onsite og ”live online” – og jeg ser frem til connecte med både nuværende og nye kunder!”

Eva Zeuthen Bentsen, som er kommende formand for bestyrelsen i CBS Executive Fonden, ser ligeledes frem til samarbejdet. Eva Zeuthen Bentsen er overbevist om, at Anne Marie Jess Hansen er den rette til at drive den strategiske udvikling af Fonden som Danmarks førende udbyder af kortere executive uddannelser på internationalt universitetsniveau. Uddannelserne udbydes til ledere i den private og offentlige sektor samt bestyrelsesmedlemmer.

Hun siger desuden: ”Med Anne Marie får vi en meget erfaren og visionær erhvervsleder, der med stor indsigt i både erhvervsliv og forskning kan udvikle både det akademiske og det praksisbaserede.”

 

 

 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.