Friday, 29 Sep 2023

Mens vi venter….kommer her et særafsnit

Co-founder Tine Cederstrand og Founder og redaktør Trine Askholm. Foto: Stine Heilmann
Co-founder Tine Cederstrand og Founder og redaktør Trine Askholm. Foto: Stine Heilmann

Så er vi i gang med at optage Sæson 2 af podcastserien “Sådan gjorde jeg” 🎧.  De første interviews er optaget, og jeg mangler stadig at lande de sidste aftaler om interviews.

I slutningen af januar var jeg til et imponerende show, et awardshow hvor årets bestyrelseskvinde blev udråbt. Womens Board Award hed arrangementet, afholdt af Deloitte, Alumni og Ledernes Hovedorganisation.

Hos Deloitte var der samlet over 200 mennesker, og hver og én var værdige og mulige emner til et afsnit af podcastserien “Sådan gjorde jeg”.

Jeg mødte flere af de rollemodeller, som jeg allerede i Sæson 1 har lavet “Sådan gjorde jeg” med, både Mybankers CEO Marlene Nørgaard, dokumentarist Mette Korsgaard og professionelt bestyrelsesmedlem Karen Nielsen. Det gjorde mig glad at se, at der er andre end mig, som oplever dem som rollemodeller, ved at invitere dem til sådan et arrangement.

Jeg fik noteret mig gode navne og prikket et par af dem på skulderen og givet dem mit visitkort.

Imens vi arbejder på at Sæson 2 bliver færdig optaget, så har min producer Freia Dam og jeg lavet et særafsnit, som I nu har mulighed for at lytte til, der hvor I plejer at finde “Sådan gjorde jeg”.

I dette særafsnit taler vi lidt om, hvorfor og hvordan Freia Dam blev selvstændig podcastproducer, om hvorfor podast er så fantastisk medie, og lidt om de bedste til til hvordan man laver sin egen podcast.

Vi drøfter, hvad der har overrasket os mest efter optagelserne til Sæson 1, og så kommer vi med en EFTERLYSNING.

Lyt med og send mig en mail, hvis dit signalement passer på vores EFTERLYSNING, eller hvis du kender en som passer.

Mange podcasthilsner og på genhør,

Trine Askholm, Chefredaktør

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.