Saturday, 20 Apr 2024

Jeg er chefredaktør og medieiværksætter

Pressehenvendelser rettes til chefredaktør Trine Askholm. Foto: Stine Heilmann

Kontaktinformation: trine@innovatorq.com
Pressehenvendelser rettes til chefredaktør Trine Askholm. Foto: Stine Heilmann Kontaktinformation: trine@innovatorq.com

Så er det nu, at din hjælp kan gøre en afgørende forskel for en medieiværksætter.

Som de fleste andre danske iværksættervirksomheder er Innovator Q også ramt af corona-krisen. Alle former for ikke livsnødvendige aktiviteter og interviews er aflyst.

Det betyder, at alt, hvad vi har haft planlagt af podcastinterview til Sæson 2 af ”Sådan gjorde jeg”, er udskudt på ubestemt tid.

Men jeg vil lave Sæson 2 færdig. Ikke bare fordi jeg som person gennemfører, hvad jeg har sat mig for. Men fordi jeg i Sæson 1 fik talt med 10 forskellige rollemodeller, der alle kunne bidrage med vigtige betragtninger på og erfaringer med hvordan og hvorfor arbejdet med rollemodeller og diversitet i erhvervslivet, er så vigtig for de virksomheder, der ønsker at drive bæredygtige forretninger.

Med disse rollemodellers vidnesudsagn får alle mulighed for at tage stilling til ligestilling, kønsbalance og diversitet, og deltage i debatten. De næste 10 afsnit vil bidrage til endnu mere viden og input til arbejdet med diversitet.

For at kunne gøre Sæson 2 færdig, har jeg oprettet en crowdfunding kampagne hos Booomerang.dk, og jeg har brug for din hjælp.

Hvad siger andre om ”Sådan gjorde jeg”?
En af dem som allerede har støttet crowdfunding kampagnen – en mand som selv er iværksætter og virksomhedsejer, har eksempelvis udtalt:

”Crowdfunding er en herlig måde at få ting til at ske. Selv små bidrag giver en stor feel-good fornemmelse, fordi man er helt tæt på iværksætterens ide og vision.

Jeg har selv støttet Trines crowdfunding podcast, fordi jeg sætter stor pris på hendes indsats for kvindelige rollemodeller. Jeg ser gerne flere sæsoner med fine interviews, og det skal corona ikke stoppe.

Samtidig kan jeg lige tilføje, at mænd udmærket kan lytte med. Der er meget at lære om alt fra ledelse, iværksætteri og business til diversitet, når man hører “Sådan gjorde jeg”, og det kan alle blive inspireret af”

Sådan bliver du en del af crowdfunding kampagnen

Har du lyst til at støtte, at Sæson 2 af ”Sådan gjorde jeg” bliver færdigproduceret, så andre kan lære mere om kvindelige rollemodeller og diversitet, så følge linket nedenfor.

Alle bidrag vil blive modtaget med største taknemmelighed. Selv små bidrag kan gøre en kæmpe forskel.Der er flere modeller for, hvordan du kan være med til at crowdfunde Sæson 2. Alt efter hvilken model du vælger, får du (eller din virksomhed) konkrete muligheder, som tak for at være med.

De bedste hilsner, med en særlig tak til dig, der vælger at støtte min crowdfunding kampagne

Trine Askholm, Chefredaktør

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.