Sunday, 14 Jul 2024

Formue Nord A/S får nyt bestyrelsesmedlem

Naja Lyngholm Skovlyk 
Foto: Privat
Naja Lyngholm Skovlyk Foto: Privat

Naja Lyngholm Skovlyk, COO hos Centrica Energy Trading, er netop indtrådt som bestyrelsesmedlem hos kapitalforvalter Formue Nord A/S fra Aalborg.

af Trine Askholm 

Formue Nord er en specialiseret kapitalforvalter med primære niche indenfor skræddersyning af finansieringsløsninger til børsnoterede mikro-, small- og midcap virksomheder i Norden. Formue Nord’s 3 investeringsselskaber (Formue Nord Markedsneutral A/S, Formue Nord Globale Aktier A/S og Formue Nord Fokus A/S) har de sidste år leveret et attraktivt afkast upåvirket af aktiemarkedernes op- og nedture grundet en effektiv risikospredning og en dyb ekspertise indenfor et afgrænset udvalg af investeringsstrategier.

Naja Lyngholm Skovlyk er uddannet cand.merc.aud fra Aalborg Universitet. Hun har arbejdet hos Centrica Energy Trading i mere end 15 år, og har haft ansvaret som CFO, CIO og nu senest COO i samme virksomhed.

Herudover er hun også medlem af netværket Bestyrelseskvinder, som arbejder for større diversitet i bestyrelser og vækst i små og mellemstore virksomheder. Som bestyrelsesmedlem hos Formue Nord-koncernen skal Naja Lyngholm Skovlyk bl.a. bidrage med sin viden om forretningsudvikling og risikostyring

Læs artikel “Kvinder i topledelser og bestyrelser lønner sig

Kender du også en som skal med i Nyt om Navne, så læs mere her

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.