Sunday, 10 Dec 2023

Laura Vilsbæk indtræder i Advisory Board

Laura Vilsbæk Olesen. Foto: Inge Lyngaard Hansen
Laura Vilsbæk Olesen. Foto: Inge Lyngaard Hansen

Laura Vilsbæk er indtrådt i Advisory Board for Iterator IT. Iterator IT hører til i Århus og er et af Danmarks førende udviklingshuse inden for IoT. Iterator bygger dataløsninger i skyen inden for IoT, Industri 4.0, SmartHome og SmartCity og hjælper både små og store virksomheder med digitalisering og softwareudvikling.

I Iterator IT skal Vilsbæk især bidrage med sin kommercielle profil og viden om det forretningsmæssige potentiale for IoT i de danske SMV’er.

Laura Vilsbæk arbejder i 4 bestyrelser og 4 Advisory Boards, allesammen med fokus på den digitale transformation i de danske SMV’er.

Nye bestyrelseskandidater skal i spil

Den erfarende bestyrelseskvinde er oprindeligt uddannet cand.mag. i religionsvidenskab fra Aarhus Universitet, men har i de seneste 15 år arbejdet med den digitale omstilling som ekstern konsulent i danske og internationale virksomheder.

Derudover har Laura startet nyibestyrelsen.dk med det formål at få nye profiler i spil i de danske bestyrelser. Særligt de digitale. Laura Vilsbæk er medlem af netværket Bestyrelseskvinder, der arbejder for at skabe vækst i de danske SMV’er gennem professionelt og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

 

Du kan læse mere om Laura Vilsbæks arbejde for kvinder i bestyrelser, når hun hun skriver debatindlæg hos os Innovator Q – KLIK HER

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.