Tuesday, 18 Jun 2024

Clio henter ny administrerende direktør

Pernille Wendel Mehl kommer fra en stiling som administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, og tiltræder hos EdTech-virksomheden Clio i løbet af efteråret. Foto: Presse
Pernille Wendel Mehl kommer fra en stiling som administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, og tiltræder hos EdTech-virksomheden Clio i løbet af efteråret. Foto: Presse

Pernille Wendel Mehl tiltræder som ny administrerende direktør i EdTech-virksomheden Clio. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Pernille Wendel Mehl kommer til Clio fra en stilling som adm. direktør i Danske Lotteri Spil A/S. Her har hun spillet en stor rolle i Danske Spils digitale transformation. Et arbejde der på ganske få år, har flyttet Danske Spil fra at være en virksomhed, som forbrugerne hovedsageligt mødte i kiosker og supermarkeder til nu i overvejende grad være en digital virksomhed.

Det er netop Pernille Wendel Mehls kommercielle kompetencer og evne til at imødekomme og udnytte nye digitale muligheder, som gør hende attraktiv for Clio, lyder det fra Jan Lund, bestyrelsesformand hos Clio.

“Clio står allerede stærkt i markedet og har opbygget en fremragende organisation, hvor Pernille vil passe perfekt ind med sin enorme digitale indsigt, lederevner og øjne for nye muligheder. Pernille er måske en af de stærkeste digitale ledere i Danmark i øjeblikket, og jeg er utrolig begejstret for det scoop, vi har lavet ved at hente hende til Clio” siger Jan Lund.

Den danske EdTech-virksomhed, Clio, er den største udbyder af digitale læremidler i den danske grundskole.

Tidligere topposter

Pernille Wendel Mehl kommer fra en baggrund i marketing og forretningsudvikling. Hun startede sin karriere i GN Store Nord i 1994. Siden har hun haft forskellige marketingpositioner i Schulstad Frost og Orkla Foods. I 2010 blev hun CEO i BBDO Denmark, og i 2014 blev hun adm. direktør hos Danske Lotteri Spil.

Derudover sidder hun i bestyrelsen for Coop Danmark og Dansk Markedsføring.

“Clio er en super spændende virksomhed, der har formået at sætte en digital dagsorden i undervisningssektoren. Og med stærke idéer til udvikling af fremtidens læringsteknologier og missionen om, at gøre alle børn klogere i dag og i fremtiden, glæder jeg mig til at styrke denne udvikling sammen med hele holdet. Det giver mening, og ikke mindst er det givende at kunne være med til at klæde kommende generationer på til en mere digital fremtid” siger Pernille Wendel Mehl.

Stillingen som adm. direktør i Clio blev ledig, efter virksomhedens forhenværende CEO, Jesper Eiby Christoffersen, opsagde sin stilling. Pernille Wendel Mehl tiltræder i Clio i efteråret 2021.

Privat bor Pernille Wendel Mehl i Hellerup med sin mand Rasmus Mehl. Sammen har de to sønner på henholdsvis 11 og 16 år.

Skriv til nytomnavne@innovatorq.com, hvis du har nyt om jobskift, forfremmelser og lignende for kvindelige rollemodeller.

Vi du have mere inspiration om rollemodeller, så lyt til vores podcast Sådan gjorde jeg eller se flere Nyt om navne.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.