Sunday, 10 Dec 2023

20 % rabat på bøger om opsparing og minimalisme

Jane Ibsen

Jane Ibsen Piper er en dedikeret pengenørd, minimalist og opsparingsguru. Hun er uddannet jurist med 12 års erfaring i den finansielle sektor. I skrivende stund er hun ansat som specialkonsulent i Finanstilsynet. Hendes viden om økonomi, såsom emner om minimalisme og opsparing, stammer dels fra hendes arbejde og dels fra hendes personlige ønske om at få så meget ud af sine penge som overhovedet muligt.

Den minimalistiske rejse begyndte for år tilbage. Jane oplevede, at hun havde for lidt tid og for mange ting i sit liv. Hun besluttede sig derfor at skille sig af med den omringende overflod. Køkkenskuffen, der knap kunne lukkes, fik første kærlige hånd og blev startskuddet på en helt ny livsstil. Overflødige ting blev sendt på genbrug, et købestop blev påbegyndt, og livet blev herefter indrettet passende til Janes værdier. Den økonomiske fremdrift mod overskud og frihed er vigtig for Jane, også selvom det til tider er med musseskridt.

Jane oprettede i 2017 fællesskabet Minimalisme og købestop for ligesindede, som i dag er Danmarks største Facebookgruppe om minimalisme. Jane deler desuden ud fra sit liv om minimalisme og økonomi på hendes Instagram profil @projecthandmade, der har mere end 15,3 tusinde følgere.

At give slip på det overflødige

Minimalisme handler ikke om ting. Hverken om hvor mange ting du skiller dig af med, eller hvor mange ting du beholder. Minimalisme handler om, hvad der bliver plads til i dit liv, når ting ikke længere fylder ethvert tomrum eller tidsrum i dit liv. I bogen Den lille guide til minimalisme kan du læse om, hvordan minimalisme kan skaffe dig mere tid og overskud i din hverdag. Du kan også læse om minimalisme i forbindelse med en lang række temaer samt få en praktisk orienteret tilgang til at gennemgå hjemmet fra kælder til loft.

Opsparing kræver disciplin

Jane formidler på fineste vis letforståelig viden, erfaringer og tips til, hvordan man på bedste vis sparer sine penge op. Den lille guide til opsparing har til mission at gøre det nemmere for alle at spare sine hårdt tjente penge op uanset ens månedsløn. Her gennemgår hun forskellige typer og metoder, så du kan tage magten over din økonomi og blot brug pengene netop dér, hvor det giver mening og glæde. Det giver økonomisk overskud og ro i sindet.

Bøgerne er nye reviderede udgaver skabt i samarbejde mellem Muusmann Forlag og Forlaget Penge.

Rabat til læserne hos Innovator Q

Vi er glade for at kunne tilbyde jer alle 20% rabat på Jane Ibsen Pipers bøger, hvis du køber gennem Muusmann Forlag. Med rabatkoden InnovatorQ får du rabat på bøgerne Den lille guide til minimalisme og Den lille guide til opsparing. Koden er gældende fra 30. marts til og med 18. april 2021. Du kan købe dem her.

 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.