Wednesday, 21 Feb 2024

Tocifret millionoverskud til populært regnskabsprogram

Regnskabsprogrammet Dineros stifter og direktør Martin Thorborg har netop landet to cifret million overskud.
Dinero-stifter og direktør Martin Thorborg har igen ført sin virksomhed selvsikkert frem mod endnu et overskud. Foto: Martin Thorborg Pressefoto

Dinero har lavet deres første tocifrede millionoverskud. Konstant iværksætter-dna og innovative løsninger, er ifølge programmets stifter en del af opskriften.

Tekst: Freia Dam

Martin Thorborg er en særdeles glad mand – og med god grund. For ifølge en pressemeddelelse fra norske Visma, som blandt andet ejer regnskabsprogrammet Dinero, kommer netop Dinero ud af 2018 med et overskud på 13,8 mio. kr. før skat.

“Det gør mig vanvittigt stolt, at vi kommer ud af 2018 med et tocifret millionbeløb på bundlinjen blot ét år efter vores første overskud nogensinde. Dette resultat er endnu en milepæl på den fantastiske rejse, som Dinero er i fuld gang med” siger stifter og direktør Martin Thorborg til Visma.

Rejsen må siges at være i fuld gang. Især på de sociale medier og på Trustpilot. Her går anmeldelser og ratings kun en vej, og det er op. Selv er Jubii-stifteren især glad for, at overskuddet overhovedet kan lade sig gøre. Mere end halvdelen af Dineros bruger lægger nemlig ikke én eneste krone i det populære programs pengepasse. Men det er der en helt særlig grund til, fortæller han:

Tanken bag Dinero har hele tiden været, at der skal være en gratisversion til nystartede iværksættere uden en krone på lommen. På den måde er vi med til at give nye iværksættere en god og tryg start.”

Revolution på vej

Med det store overskud er Dinero for alvor blevet voksne. Men der er to kerneværktøjer, Martin Thorborg aldrig slipper trods opkøb, brugertilstrømning og millionoverskud:

“Vi er ikke længere et startup. Vi er en voksen, etableret, ambitiøs virksomhed med frokost- og pensionsordning. Men vi har alligevel formået at fastholde vores iværksætter-dna og bruge vores innovative tankegang til at lave det lettest tilgængelige regnskabsprogram på det danske marked”

Han tilføjer at de har store ambitioner, han mener at de er med til at revolutionere måden, man laver regnskab på, og måden man handler med hinanden på.

“Vi er helt klar til fremtiden” udtaler han selvsikkert. 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.