Sunday, 14 Jul 2024

Thea Messel / Direktør i investeringsfonden Unconventional Ventures

Coverart Thea Messel

I dette afsnit møder Trine Askholm norske Thea Messel, som for to år siden stiftede investeringsfonden Unconventionel Ventures. Fonden har fokus på at investere kapital i virksomheder, som er stiftet af kvindelige iværksættere. Hun stiftede fonden efter flere år i finanssektoren, hvor hun var blevet overbevidst om, at det kunne betale sig at investere mere fokuseret på kvindelige iværksættere. Det har vist sig at være sandt.

Thea Messels helt store motivation til at stifte investeringsfonden Unconventional Ventures er, at der i 2018 samlet set kun var 0,8 % af al venture kapital, som blev investeret i “all female founded” teams. I Norden generelt gik 1,4 % til “female founders”. Ifølge Thea Messel er vi ekstra udfordret i Danmark, hvilket også betyder, at vi har et enormt potentiale. Det har hun tænkt sig at drage nytte af i sit arbejde.

Hør desuden hvilke myter der findes om at investere, og hør forslag til hvordan vi kan ændre det stereotype billede af, hvem der investerer og hvad de investerer i. Og få svar på om kvinder er mere eller mindre risikovillige end mænd.

Vært og tilrettelæggelse: Trine Askholm

Produktion og klip: Damn Podcast

Læs mere om diversitet og rollemodeller i dansk erhvervsliv på innovatorq.com og find os på Instagram på @innovatorq

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.