Tuesday, 18 Jun 2024

Ny bestyrelsespost til stærk erhvervskvinde med fokus på diversitet

38-årige Majken Pape Foto: Pressebillede
38-årige Majken Pape Foto: Pressebillede

Den 38-årige østjyske erhvervsprofiler, Majken Pape, er ifølge pressemeddelelse tiltrådt Aarhus Uniteds bestyrelse d. 1 maj 2020.

Majken Pape har senest været administrerende direktør i Skousen og bestyrelsesmedlem hos Imerco. Hos Aarhus United skal hun sætte fokus på diversitet, værdiskabende samarbejder, spiller-CSR og udvikling på tværs af Aarhus United.

Majken Pape, der stammer fra Thy, og nu bor i Silkeborg med sin mand og tre børn, har en lang historik med og passion for håndbold, særligt som ungdomsspiller, men sporten fulgte også med, da hun begyndte at studere i Aarhus. Det er dog først og fremmest hendes erfaring med ledelse og udvikling fra erhvervslivet, Majken Pape skal bidrage med i Aarhus United:

Aarhus United er netop blevet tre år, og vi er langt fra færdige med at udvikle os. Der er meget vi stadig skal udvikle på, og meget vi stadig kan blive endnu bedre til. Majken er vores absolutte ønskekandidat til bestyrelsen, og vi ser det som et stort scoop for os, at vi fremover kan få glæde af Majkens passion, faglige kompetence og hendes store personlige drive. Ja –  faktisk føler vi os beæret over at få Majken med ombord,” siger Mads H. Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United.

Majken Pape har tidligere været CFO i Søstrene Grene, og hun sidder i dag i flere forskellige bestyrelser. I pressemeddelelsen siger hun:

Selvom jeg bor i Silkeborg, bor mit hjerte også i Aarhus, hvor jeg har haft uddannelsesmæssig og professionel base i mange år. Derfor følger jeg i høj grad med i, hvad der bevæger sig, også i Aarhus, og min oplevelse er, at Aarhus United er noget helt særligt. Det gælder både måden Aarhus United blev skabt, er vokset og har båret sig ad gennem de første leveår, hvor det ikke kun drejer sig om et ligahold, men i lige så høj grad om talentudvikling, samarbejde med såvel studiemiljø som erhverhvsliv og en generel værdiskabelse i det østjyske. Den rejse vil jeg vildt gerne med på og bidrage til, og jeg glæder mig til arbejdet og opgaverne – og til at blive en del af United-viben i Stadionhallen,” siger Majken Pape.

På sin LinkedIn skriver Majken Pape selv, at hun altid har været vild med håndbold, og glæder sig til at være bindeled mellem spillerene og erhvervslivet, “så vi både får løftet håndboldkvinder til en mulig erhvervskarriere – og skubber til erhvervskvinder med de kompetencer elitesportskvinder besidder 🤜🏼🤛🏼 Nå ja, jeg må altså også jagte svaret på, hvorfor tunge erhvervsprofiler af det modsatte køn stimler sammen i hallen og elsker den slags ‘getting together’ mens vi kvinder bliver hjemme og putter børn. Og måske misser den karrieremulighed, som opstod i hallen… eller hva? Matchet er ret perfekt”

En af Aarhus Uniteds målsætninger er at være ledet af en stærk, alsidig og bredt funderet bestyrelse, der nu består af: Michael Andersen, Carsten R. Andersen, Henrik Fuglsang, Claus Blem Jensen, Jane Schumann, Majken Pape, næstformand Jan Snogdal og bestyrelsesformand Mads H. Winther.

Se andre Nyt om Navne historier, KLIK HER

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.