Tuesday, 18 Jun 2024

Softwarevirksomheden Innoflow får nyt bestyrelsesmedlem

Annette Otto har gennem de sidste 12 år  siddet i direktioner i IT-, retail-, tele- og fødevareforædlingsindustrien, samt indenfor produktion af byggematerialer. Foto: pressefoto
Annette Otto har gennem de sidste 12 år siddet i direktioner i IT-, retail-, tele- og fødevareforædlingsindustrien, samt indenfor produktion af byggematerialer. Foto: pressefoto

Annette Otto, Senior Vice President for Marketing, Partner Management, HR & Communications hos Atea Danmark, er blevet nyt bestyrelsesmedlem hos Innoflow, som med sit software hjælper virksomheder til at skabe en upartisk og evidensbaseret rekrutteringsproces med fokus på mangfoldighed, inklusion og et godt match mellem kandidat og virksomhed.

Årelang erfaring fra direktionsgangene

Annette Otto har gennem de seneste 12 år siddet i direktioner i IT-, retail-, tele- og fødevareforædlingsindustrien samt indenfor produktion af byggematerialer. Udover direktionsrollen har hun som leder af blandt andet HR, kommunikation og marketing gennemført strategiske initiativer indenfor eksempelvis effektivisering, optimering og digitalisering, opkøb, fusion og downsizing samt ledelses- og kulturudvikling.

“Jeg har det privilegium at arbejde sammen med Innoflow grundlægger CEO Thomas Thornerup og CMO Nicklas Pyrdol og resten af bestyrelsen Mads Heine, Tina Herrmann, Erik Bisgaard Madsen og Poul Carstensen på den fortsatte spændende rejse,” siger Annette Otto ifølge linkedin.com om sin nye bestyrelsespost hos softwarevirksomheden, der med case-løsning som omdrejningspunkt, adfærdsmæssige data og anonymisering af CV hjælper virksomheder med rekruttering af talenter.

Annette Otto har en HA-uddannelse fra Copenhagen Business School samt en HD i afsætning.

 

 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.