Wednesday, 29 Nov 2023

Skal coronakrisen slå podcastserien “Sådan gjorde jeg” ihjel?

Denne illustration af Coronavisrusset er oprettet ved Centers for Disease Control and Prevention (CDC).  Sygdommen forårsaget af denne virus er blevet navngivet coronavirus sygdom 2019 (COVID-19). Foto: Unsplash
Denne illustration af Coronavisrusset er oprettet ved Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Sygdommen forårsaget af denne virus er blevet navngivet coronavirus sygdom 2019 (COVID-19). Foto: Unsplash

Imens coronakrisen fortsat raser verden over, kæmper jeg for at “Sådan gjorde jeg” skal overleve.

Derfor arbejder jeg hårdt på, at få fundet de sidste fundere til min Crowdfunding Kampagne hos Booomerang.dk, der skal medfinansiere produktionen af podcastserien “Sådan gjorde jeg”, sæson 2.

Status her ved udgangen af april måned er, at knap 35 procent er indsamlet. Det svarer til 17.000 kr. Jeg er så glad og stolt over, at 51 personer har valgt at sende deres penge afsted som støtte, og jeg lover at gøre alt, for at nå i mål.

Vil du støtte overlevelsen og muligheden for at færdigproducere sæson 2 af “Sådan gjorde jeg”, så har du muligheden nu.

 

Min producer Freia Dam har hjulpet med at få lavet et kort bonus podcastafsnit om hvorfor, det er så vigtigt, at vi får lavet sæson 2. Den kan du lytte til her, hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du skal være med som funder, supporter, mini-sponsor, sponsor eller hovedsponsor:

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.