Tuesday, 18 Jun 2024

Service Design Institute opgraderer Advisory Board

Anna Hejlsberg er bosiddende i Aarhus, hvor AGF har hjemby. Foto: Pressebillede
Anna Hejlsberg er bosiddende i Aarhus, hvor AGF har hjemby. Foto: Pressebillede

Anna Hejlsberg indtræder i Advisory Board hos Service Design Institute

Anna Hejlsberg har adskillige bestyrelses- og Advisory Board-poster, tidligere på året indtrådte hun blandt andet i bestyrelsen hos AGF, læs mere HER. Hun er specialist i salgs- og forretningsudvikling. Samtidig har hun et skarpt blik for de mekanismer, der foregår mellem mennesker og i et team, og hvordan de omsættes til handling og udvikling. Hun har både erfaring som iværksætter og ejerleder, og har en baggrund indenfor IT- og hotelbranchen.

Anna Hejlsberg indtræder som Advisory Board medlem hos Service Design Institute, i et nyoprettet Advisory Board. Service Design Institute er overbevist om, at god service gør verden til et lidt bedre sted at være. Instituttet udvikler og formidler servicedesign. De hjælper deres kunder med at tiltrække, fastholde og udvikle kundens kunder – ved at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser på tværs af alle touchpoints.

Anna Hejlsberg er desuden medlem af netværket Bestyrelseskvinder, der arbejder for øget diversitet i de danske SMV-bestyrelser.

Anna har bopæl i Aarhus , og man kan læse mere om hendes bestyrelsesprofil her: https://www.bestyrelseskvinder.dk/project/anna-hejlsberg/

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.