Tuesday, 18 Jun 2024

Nyt initiativ vil skabe gode oplevelser for anbragte børn

Her ses tre af de fire FLYV-stiftere. Diana Gertz (tv), Heidi Lily Christiansen, Sarah Holmslykke Offenberg (th). På billedet mangler Sylvia Mrk Andreasen. Foto: Pressefoto FLYV
Her ses tre af de fire FLYV-stiftere. Diana Gertz (tv), Heidi Lily Christiansen, Sarah Holmslykke Offenberg (th). På billedet mangler Sylvia Mrk Andreasen. Foto: Pressefoto FLYV

En håndfuld kvinder med baggrund i event- og kommunikationsbranchen er gået sammen om det frivillige initiativ Projekt Flyv, der har fokus på at skabe gode oplevelser og gode omgivelser til børn anbragt på børnehjem i Danmark.

En af initiativtagerne, Heidi Lily Christiansen, som selv har arbejdet med børn på børnehjem og på krisecenter for voldsudsatte kvinder, fortæller at de ofte modtog mange forskellige donationer givet med et godt hjerte, men at det ofte ikke lige var det, der var brug for i den konkrete situation: 

“Projekt Flyv er baseret på overbevisningen om vigtigheden af det inkluderende fællesskab omkring børnene. Vi arbejder konkret med det, ved at lade børnene udfylde ønskesedler sammen med de voksne på institutionerne. På den måde sikres det, at Projekt Flyv bidrager til præcis de oplevelser, som har allerstørst værdi for dem og deres liv på børnehjemmet”.

Projekt Flyv har allerede kastet sig over de første tre pilotprojekter i samarbejde med tre børnehjem under Landsorganisationen Livsværk. De er blandt andet i gang med opfylde et ønske om et gamer-rum til de unge, der bor på Den Gamle Brugs i Frederikssund, hvilket vil være med til at kunne skabe nye muligheder for fællesskaber og aktiviteter blandt de unge og deres kammerater.

Hele teamet bag Flyv har tilsammen mange årtiers erfaring inden for event produktioner, kommunikation og projektledelse. De mange år i den kreative branche har givet dem et stort netværk, og ikke mindst masser af goodwill, som de glæder sig til at sætte i spil for Projekt Flyv.

Du kan læse mere om Projekt Flyv – KLIK HER  og støtte deres crowdfunding kampagne her http://bit.ly/projektflyv

 

Læs flere Nyt om Naven – KLIK HER

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.