Sunday, 14 Jul 2024

Ny bestyrelse i Center for Podcasting

Podcasteksperterne Freia Dam (tv) og Bente Dalsbæk (th). Foto: Privat
Podcasteksperterne Freia Dam (tv) og Bente Dalsbæk (th). Foto: Privat

Ved den seneste generalforsamling hos Center for Podcasting blev bestyrelsen udvidet med nye kræfter og gamle kræfter blev genvalgt. Journalist Bente Dalsbæk blev således valgt ind som nyt bestyrelsesmedlem mens podcastproducer Freia Dam blev genvalgt. 

af Trine Askholm 

Det nye bestyrelsesmedlem Bente Dalsbæk er uddannet jurist og journalist, og har en fortid på Christiansborg som rådgiver og taleskriver for Folketingets skiftende formænd og for Folketingets Præsidium.

Derudover har hun tidigere været vært på DR2, tilrettelægger på Aftenshowet, og vært på P1 Debat.

I dag er Bente Dalsbæk selvstændig inden for kommunikation, podcasting og journalistik, og til bestyrelsen i Center for Podcasting bidrager hun med et solidt politisk netværk og tæft for bestyrelsesarbejde og -udvikling.

Podcastekspert blev genvalgt

Den erfarende podcastproducer Freia Dam, som blev genvalgt til bestyrelsen, ønskede dermed at fortsætte arbejdet med, at forbedre vilkårene for danske podcastproducenter.

Freia Dam har været en del af bestyrelsen siden marts, 2019, og arbejder især for talentudvikling og bedre undervisning i podcastbranchen. Ved siden af sit bestyrelsesarbejde, driver Freia Dam sin egen virksomhed, hvor hun producerer podcast for virksomheder og mediehuse, og underviser i  lydformidling.

Du kan læse mere om Center for Podcasting – KLIK HER

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.