Saturday, 20 Apr 2024

Nyt bestyrelsesmedlem hos Time:Angels

Den erfarende bestyrelsesmedlem Kristine Hejgaard indtræder i den nyoprettet bestyrelse hos Time:Angels. Foto: Anne Kring
Den erfarende bestyrelsesmedlem Kristine Hejgaard indtræder i den nyoprettet bestyrelse hos Time:Angels. Foto: Anne Kring

Kristine Hejgaard er blevet valgt til bestyrelsen hos Time:Angels.

Time:Angels er en virksomhed, der forbinder erfarne specialister og ledere med nystartede virksomheder, og har for nyligt oprettet en professionel bestyrelse, som Kristine Hejgaard netop er indtrådt i.

Faglig baggrund

Kristine Hejgaard har en uddannelsesmæssig baggrund som Graduate Certificate Business Administration Cert. High Persomance Coarch. I dag arbejder Hejgaard som trusted adviser og professionelt bestyrelsesmedlem.

I bestyrelsen skal Hejgaard især bidrage med sine kompetencer indenfor strategi, forretningsudvikling og professionalisering af bestyrelsen. Til innovator Q påpeger Kristine Hejgaard også, at både Time:Angels og hendes selv deler grundlæggende værdier som at “passe på hinanden, vores planet og om ‘pay it forward’. Der var derfor godt macth mellem virksomheden og Hejgaard.

Bestyrelsesmedlem på opfordring af founder

Kristine Hejgaard fortæller også til Innovator Q, at der var på opfordring af Time:Angels founder Xenia Duffy Obel, at hun søgte ind i bestyrelsen. Hun blev derefter stemt ind i bestyrelsen på en generalforsamling.

 

Interesseret i at læse om flere nytiltrådte bestyrelsesmedlemmer indenfor det danske erhvervsliv? Læs med her

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.