Sunday, 10 Dec 2023

Nyt bestyrelsesmedlem for Det Grønlandske Hus

Gitte Lunde Andresen, Relationschef på Danmarks Tekniske Universitet, DTU. Foto: Anne Kring
Gitte Lunde Andresen, Relationschef på Danmarks Tekniske Universitet, DTU. Foto: Anne Kring

Gitte Lunde Andresen indtræder i bestyrelsen for Det Grønlandske Hus i Aalborg, og bliver dermed Erhverv Norddanmarks repræsentant i bestyrelsen. Hun er relationschef på Danmarks Tekniske Universitet, DTU, og er til daglig ansvarlig for at udvikle relationer til strategisk vigtige interessenter (ministerier, ambassader, kongehus, fonde mm.) mhp samarbejde og støtte, dels at profilere universitetet via markante begivenheder.

Det Grønlandske Hus i Aalborg udvikler de kulturelle, menneskelige og handelsmæssige kontakter mellem Grønland og Region Nordjylland.

“Som bestyrelsesmedlem bidrager jeg særligt med min evne til at identificere synergimuligheder og opbygge nye partnerskaber, herunder også sikre bevillinger via fondssamarbejde. Efter 20 års erfaring med at koble erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og kulturinstitutioner ud fra en fælles overordnet målsætning og sideløbende syv år med bibeskæftigelse som selvstændig, kommer jeg med en solid erfaring i at skabe succesfulde processer og sikre beslutningskraft” siger det nye bestyrelsesmedlem.

Hylder 200-året for opdagelsen af elektromagnetismen

Gitte Lunde Andresen leder også et bredt partnerskab af kulturinstitutioner, virksomheder, undervisningsinstitutioner m.m. Eksempelvis står hun bag initiativet HCØ2020, der i hele 2020 fejrer 200-året for opdagelsen af elektromagnetismen, målrettet 1,6 mio. danskere.

Derudover er hun medejer af Nygårdminde Vingård i Nordjylland.

Gitte Lunde Andresen er desuden medlem af netværket Bestyrelseskvinder, der arbejder for mere diversitet i danske små og mellemstore bestyrelser.

 

Se andre Nyt om Navne historier, KLIK HER

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.