Tuesday, 18 Jun 2024

Ny partner i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese

Hanne Schmidt som indtræder i partnerkredsen hos Geelmuyden Kieses.
Hanne Schmidt som indtræder i partnerkredsen hos Geelmuyden Kieses.

Hanne Schmidt bliver ny partner i Geelmuyden Kiese efter at have fungeret som Kreativ Direktør i Geelmuyden Kiese i 2,5 år. Dermed har bureauet nu ni partnere på tværs af Danmark, Norge og Sverige. I Danmark er de fire partnere, to mænd og to kvinder. Men for den nyudnævnte partner er kønsbalance ikke den eneste vigtige parameter, når vi taler om diversitet. 

Ifølge en pressemeddelelse udvider Geelmuyden Kiese partnerkredsen med Kreativ Direktør Hanne Schmidt.

Hanne Schmidt startede i Geelmuyden Kiese for 2,5 år siden. Tidligere har hun excelleret som kreativ leder på bureauer som blandt andet Propaganda og Public.

Hos Geelmuyden Kiese har hun på under tre år etableret en kampagne-afdelingen. Afdelingen har blandt andet leveret  kommunikation til Arbejdstilsynet, Folkekirken, Byggeriets Uddannelser og mange flere.

“Hanne Schmidt er samfundskommunikationens grand old woman. Hun har den sjældne og fordelagtige egenskab, at hun er i besiddelse af en både kreativ og politisk forståelse, som gør hende i stand til at ramme plet på kampagner, som skaber reelle forandringer i samfundet og hos modtageren. Vi glæder os over, at Hanne Schmidt har takket ja til at blive en del af partnerskabet i Geelmuyden Kiese. Hun er kun med til at gøre virksomheden stærkere, mere kreativ og konkurrencedygtig”  siger Managing Partner Karne Lykkebo.

Hanne Schmidt har gennem årene stået bag adskillige landsdækkende kampagner og har også modtaget et utal af priser for sit arbejde.

Andre roller end mødre, koner og elskerinder

Til Innovator Q fortæller hun, at hun tidligere i sin karrriere var meget optaget af kønspolitik:

“Tidligere i min karriere var jeg meget optaget af kønspolitik – med udgangspunkt i at have arbejdet i den konventionelle reklamebranche, der havde meget svært ved at optage kvinder i ledende stillinger – hvilket jeg mente stod i kontrast til, at kvinder udgjorde den primære målgruppe for de fleste af de reklamer, vi lavede. Jeg insisterede blandt andet på at lave nogle anderledes og mere mangfoldige portrætter af kvinder, og i det hele taget at medtage kvinder centralt i mine fortællinger –  i andre roller end som mødre, koner og elskerinder.”

I pressemeddelelsen uddyber hun, at det var nemt at takke ja til sin nye rolle som partner.

“Jeg føler mig i den grad hjemme hos Geelmuyden Kiese, så det var ikke svært at takke ja til tilbuddet om at blive en del af partnerskabet. Geelmuyden Kiese står utrolig stærkt som bureau med flere specialiserede kompetencer, der tilsammen giver en bundsolid enhed. Jeg glæder mig til at være med til at påvirke den fremtidige retning sammen med mine partnerkollegaer i Danmark, Sverige og Norge, så vi kan fortsætte de gode resultater, vi har skabt over de seneste år”, siger Hanne Schmidt.

Med Hanne Schmidt som ny partner består Geelmuyden Kieses skandinaviske partnerskab nu af ni partnere; fire i Danmark, fire i Norge og en enkelt partner i Sverige.

Et særligt ansvar og en medarbejderstab der afspejler samfundet

Kommunikationsbureauet, der er Skandinaviens største, tager ansvaret for arbejdet med diversitet på sig. Hanne Schmidt uddyber det særlige ansvaret sådan her:

“Hos Geelmuyden Kiese er vi kommunikationsrådgivere for nogle af Skandinaviens og Verdens største samfundsformende virksomheder og organisationer. Derfor bærer vi et særligt ansvar for at skabe løsninger, der afspejler og styrker det samfund, vi er en del af. Det kræver en medarbejderstab, der afspejler forskellighederne i samfundet.

Og alligevel kommer man let ind i en mølle, hvor man får slagside. Derfor har vi nedfældet nogle principper og retningslinjer, der skal sikre mangfoldighed. Det handler blandt andet om at anonymisere ansøgninger og sikre, at vi laver non-biased jobopslag.

Derudover har vi en nultolerancepolitik overfor mobning og chikane på arbejdspladsen. Vi sikrer betalt barsel for både mødre, fædre, medmødre og medfædre. Vi har principper for mangfoldighed på kundeopgaver, så vi sikrer forskellighed i forhold til alder, køn og baggrund – for blot at nævne nogle af de retningslinjer, vi navigerer efter.”

“Men en ting er de nedfældede retningslinjer. Mit indtryk er, at det er en naturlig del af vores DNA – og i hvert fald var det én af de ting, jeg var tiltalt af, da jeg startede her for tre år siden.”

På ledelsesplan afspejler kønsdiversiteten sig også – i den danske partnergruppe er vi fire…to mænd og to kvinder. Og der er i øvrigt også et stort aldersspænd – hvor jeg er den ældste.

Hun fortæller desuden, at hendes personlige diversitetsfokus ikke kun er på kønspolitik. Hun er overbevidst om, at arbejdsmarkedet i højere grad skal se på aldersdiskrimination og udelukkelse på grund af etnicitet, seksualitet eller handicap.

Hun slutter af med at tilføje: “Det er min oplevelse, at det fungerer bedst med forskellighed på en arbejdsplads.”

Læs mere om andre rollemodeller her

Vi ønsker tillykke til både Hanne Schmidt og Geelmuyden Kiese.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.