Sunday, 10 Dec 2023

Ny Borgerservicechef med stærk erfaring

Birgitte Guldberg er nyansat chef for Borgerservice i Randers. Foto: Pressefoto
Birgitte Guldberg er nyansat chef for Borgerservice i Randers. Foto: Pressefoto

Randers Kommune har netop ansat Birgitte Guldberg i stillingen som chef for Borgerservice. Hun kommer både med erfaring fra borgerservice, digitalisering og forandringsledelse.

Ifølge pressemeddelse fra Randers Kommune kommer Birgitte Guldberg fra en stilling som Ukrainechef i Randers Kommune og har tidligere arbejdet som sekretariatschef i Børn og Skole i Randers Kommune. Hun har erfaring som borgerservicechef i Jammerbugt Kommune, hvor hun arbejdede, da der blev gennemført en række digitaliseringsbølger i forhold til borgerservice fra 2012 og frem.

Birgitte Guldberg bliver budt velkommen af direktør for Social og Arbejdsmarked:

“Jeg er meget glad for at byde Birgitte Guldberg velkommen i stillingen som chef for Borgerservice. Vi får i Randers med Birgitte en meget erfaren og dygtig leder. Birgitte Guldberg ved, hvor væsentlig den helt borgernære service er. Hun kommer med viden om digitalisering og har samtidig et stærkt blik for, at borgerservice både handler om dem, der foretrækker det digitale, og dem der fortsat mødes ansigt til ansigt. Birgitte er stærk fortaler for, at det er vigtigt at have fokus på medarbejdernes trivsel i en travl hverdag, og at digitalisering kan skabe reelle effektiviseringer,”siger Helene Bækmark, direktør for Social og Arbejdsmarked.

God borgerservice

Birgitte Guldberg udtaler i pressemeddelelsen, at hun ser frem til at skabe gode løsninger.

“Borgerservice spiller en vigtig rolle som en naturlig indgang til kommunen, og jeg glæder mig så meget til at starte og sammen med medarbejderne levere en god borgerservice. Hver dag møder vi i borgerservice mange borgere, som står med mange forskellige behov for hjælp lige fra nyt pas til MitID. Jeg ser frem til at skabe gode løsninger og en god drift sammen,” siger Birgitte Guldberg.

Ud over at Birgitte Guldberg kommer med masser af erfaring, har hun også en master i offentlig ledelse og er uddannet  cand.scient.adm fra Aalborg Universitet.

I sin fritid er hun næstformand for Nibe Festival. Hun prioriterer desuden at vandre i naturen og være sammen med familie og venner.

Birgitte Guldberg bor privat med sin familie i Svenstrup syd for Aalborg.

 

 

LÆS mere om rollemodeller i danks erhvervsliv under Nyt om Navne. Kender du til en rollemodel som vi skal hylde, så skriv ind KLIK HER.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.