Friday, 29 Sep 2023

Ny bestyrelsesformand til kendt arkitektvirksomhed

Bente Damgaard har et utal af bestyrelsesposter blandt andet formandsposten hos SKALA Arkitekter. Foto: Anne Kring.
Bente Damgaard har et utal af bestyrelsesposter blandt andet formandsposten hos SKALA Arkitekter. Foto: Anne Kring.

Bente Damgaard er netop pr. januar 2020 indtrådt som bestyrelsesformand hos SKALA Arkitekter.

SKALA Arkitekter er en full-service arkitektvirksomhed med 30 års erfaring, og kontorer i både Horsens, København og Oslo.

Bidrager med brancheerfaring og økonomisk indsigt

Bente Damgaard er uddannet stats autoriseret revisor, og har de seneste 14 år været CEO i en større dansk, international arkitektvirksomhed. Her har hun deltaget i virksomhedens internationale vækstrejse. En erfaring Damgaard kommer til at bruge aktivt som nyerhvervet bestyrelsesformand.

Bente Damgaard skal understøtte SKALA Arkitekters ønske om at eksekvere en professionalisering og vækststrategi.  Her skal hun blandt andet bruge sin brancheerfaring og erfaring med strategiske ledelsesmæssige overvejelser.

Bente Damgaard fortæller til Innovator Q, at det er hendes professionelle kombination af brancheerfaring og hendes økonomiske faglige fundament, som har været udslagsgivende for, at hun er blev rekrutteret til bestyrelsen i SKALA Arkitekter.

Vejen til bestyrelsesformandskabet

Bente Damgaard oplyser til Innovator Q, at hun fik formandsposten via sit netværk og med efterfølgende samtaler med virksomhedens direktør.

Til dagligt

Til daglig arbejder Bente Damgaard som konsulent med topledelse og bestyrelsesarbejde, og er forsat CEO for en partnerdrevet, international arkitektvirksomhed. Til dagligt bor Damgaard i Åbyhøj tæt ved Aarhus.

Nysgerrig på mere?

Innovator Q blev gjort opmærksom på Bente Damgaard indtrædelse som bestyrelsesformand af  netværket ‘Bestyrelseskvinder’. Læs mere om netværket her

Kender du til en erhvervskvinde, som har fået en ny bestyrelsespost eller titel, og som vi andre også burde kende til? Så kontakt os venligst på Innovator Q  her

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.