Friday, 29 Sep 2023

Nu er vi to på Innovator Q holdet

260917_10

Innovator Q har indgået forretningspartner-aftale med 43-årige Tine Cederstrand.

Tine Cederstrand er uddannet Cand.merc.(mat.) og har arbejdet med projektledelse, forretningsudvikling og effektivisering i Nationalbanken, FIH og senest ATP. I hele Tines karriere har tydelig kommunikation været særdeles vigtigt, og særligt i Nationalbanken og ATP hvor den politiske dagsorden satte et højt tempo og krævede kommunikation til mange interessenter.

Tine Cederstrand har haft sin egen konsulentvirksomhed, hvor kunderne har været indenfor Pension og Forsikring og IT-virksomheder. De seneste år har hun brugt sin erfaring på at afholde seminarer om, hvordan man skriver det bedste svar på et offentligt it-udbud.

Tine Cederstrand bliver ansvarlig for økonomi og vil stå for salgs- og markedsføringsindsatsen. Ind i mellem vil hun også skrive artikler, primært anmeldelser og reportager.

Med 2 partnere i Innovator Q kan vi sammen videreudvikle Innovator Q særligt med fokus på udvikling af muligheden for at skabe netværksfaciliteter og afholde innovationstalks for kvindelige iværksættere.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.