Saturday, 20 Apr 2024

Mille Lindskrog Knudsen er ny formand for netværket Bestyrelseskvinder

Mille Lindskrog Knudsen indtrådte i bestyrelsen for Fiks IT A/S. Foto
Mille Lindskrog Knudsen indtrådte i bestyrelsen for Fiks IT A/S. Foto

Mille Lindskrog Knudsen er netop tiltrådt som ny formand for netværket Bestyrelseskvinder. Hun afløser Lone Jager Lindquist, der har sagt ja til nye udfordringer som CEO for PTR Robotics. Et job hun ikke finder foreneligt med formandsarbejdet.

Netværket Bestyrelseskvinder er stiftet i 2017 og består i dag af 150 medlemmer fordelt over hele landet. Netværket har et fælles formål om at professionalisere bestyrelsesarbejdet i danske små og mellemstore virksomheder.

Mille Lindskrog Knudsen er fra Odense, og hun er et erfarent bestyrelsesmedlem inden for industri, handel, IT og ejendomsudvikling. Mille har 25 års erfaring fra IT Branchen som leder og direktør.

Hun indgår både i etablerede bestyrelser og har også været med til at starte både Advisory Boards og bestyrelser op fra bunden i samarbejde med ejerlederen. I dag arbejder hun i en række bestyrelser hos bl.a. DOT A/S og Fiks IT A/S, og hun har sit eget konsulentfirma.

Som formand for Bestyrelseskvinder vil hun sammen med resten af medlemmerne arbejde for at professionalisere de danske bestyrelser blandt andet via øget diversitet. Netværkets 150 medlemmer arbejder i knap 400 bestyrelser, og kandidaterne er klar til at bidrage til endnu mere vækst, værdi og viden hos de danske SMV’er.

Vil du læse flere historier fra Nyt om Navne – KLIK HER

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.