Sunday, 10 Dec 2023

Mille Klink bliver ny CEO for dansk bureau

Mille Klink er netop blevet ny CEO for Advice, og indtræder samtidig ind i bestyrelsen. 
Foto: Mille Klink Pressefoto: Advice
Mille Klink er netop blevet ny CEO for Advice, og indtræder samtidig ind i bestyrelsen. Foto: Mille Klink Pressefoto: Advice

Mille Klink er netop blevet Advice nye CEO. Advice er et digitalt kommunikations- og reklamebureau. Hun indtræder samtidig i direktionen, som består af CCO Ralf Lodberg, COO Mikkel Havelund og CFO Ulla Elk.

Klink overtager posten fra Espen Højlund, der har haft stillingen i 12 år. Højlund beskriver bevæggrunden for valget af Mille Klink som ny CEO til Bureaubiz.dk, med følgende kommentar:

 ”Mille favner hele Advices brede faglige palet. Og frem for alt repræsenterer hun om nogen Advices værdier og DNA i forhold til at tænke integrerede kommunikationsløsninger. Mille har en særegen evne til at holde ting enkle og altid sætte værdien for kunden først. Det er vigtigt i en relativt stor organisation, der skal operere i et marked, hvor kravet er hurtig værdiskabelse”.

Mille Klink har arbejdet i Advice de seneste ti år, og kommer fra en intern stilling som director af Brand & Marketing. Klink har bred og lang erfaring med kommunikation og underviser desuden på Journalisthøjskolen i branding og kampagner.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Læs om flere kvindelige CEOs her.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.