Saturday, 20 Apr 2024

Magtfuld spiller på ejendomsmarkedet får ny direktør

Christina Jørgensen tiltræder som adm. direktør i Freja Ejendomme 1. juni. Foto: Presse
Christina Jørgensen tiltræder som adm. direktør i Freja Ejendomme 1. juni. Foto: Presse

Freja Ejendomme har offentliggjort navnet på deres nye kommende adm. direktør.

Freja Ejendomme har meddelt i en pressemeddelelse fra januar, at den kommende adm. direktør for statens ejendomsselskab bliver Christina Jørgensen, som tiltræder stillingen 1. juni. Indtil da fortsætter Karen Mosbech som adm. direktør.

Christina Jørgensen har en solid baggrund i ejendomsbranchen, hvor hun har fungeret som både entreprenør, rådgiver og bygherre. Christina Jørgensen er uddannet bygningsingeniør, og har i mere end seks år haft ansvaret for projektudvikling i MT Højgaard – de sidste tre år som direktør for Projektudvikling & OPP (offentlige, private partnerskaber). I dag yder hun strategisk bygherrerådgivning via eget selskab.

Erfaring er nøgleord

Hans J. Carstensen, som er bestyrelsesformand i Freja Ejendomme fortæller i pressemeddelelse at han og bestyrelsen er rigtig glad for at byde Christina Jørgensen velkommen. Han uddyber, at hun kommer med den rette mængde erfaring: ”Christina har omfattende erfaring med alle dele af værdikæden i ejendomsbranchen, og er den ideelle kandidat til at tage over efter Karen Mosbech. Jeg og resten af bestyrelsen ser frem til vores fremtidige samarbejde”.

Christina Jørgensen ser også selv meget tilfreds med sit nye stilling. ”Jeg er meget glad for, at valget er faldet på mig, og jeg ser frem til at blive en del af teamet i Freja. Jeg har med interesse fulgt de flotte resultater, som Freja har opnået under Karen Mosbechs ledelse, og jeg ser det som et stort privilegie, at skulle fortsætte denne udvikling sammen med Carsten Rasmussen og hele organisationen. En organisation som er respekteret for at være både dedikeret, ordentlig og præget af høj faglighed.”.

I pressemeddelelsen fortæller hun yderligere, at hun har arbejdet med ejendomme i mange år, og at hun brænder for bæredygtig og værdiskabende udvikling.

Den siddende adm. direktør Karen Mosbech byder sin efterkommer velkommen. I september sidste år meddelte Freja Ejendomme, at Karen Mosbech efter 12 år i spidsen for Freja Ejendomme havde besluttet sig for at fratræde stillingen som adm. direktør.

 

 

 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.