Tuesday, 18 Jun 2024

Lyttetid, hvordan og hvornår?

25dec_lyttetid

Har du været hjemsendt op til jul, arbejdet hjemmefra mens dine børns skulle hjemmeskoles eller være sendt hjem i corona-isolation? Så savner du måske de små åndehuller til egen tid og til at blive klogere på noget, som ikke handler om corona.

Eller måske har du hele familien samlet til julehygge, og I savner lidt fælles inspiration, så alle kan blive lidt klogere. Uanset hvad din situation er, så kan vi anbefale vores podcast “Sådan gjorde jeg”.

Hos Innovator Q har vi oplevet voksende interesse for vores podcast i denne tid, hvor mange har været hjemsendt. Vi tænker selv, det skyldes, at når man ikke møder så mange mennesker fysisk til møder, events og andre sociale sammenhæng, så giver det god mening at lytte til personlige historier om rollemodeller.

Men hvornår lytter du til podcast? Vi lytter, når vi går tur (alene), når vi slapper af i stolen eller solen, når vi laver mad eller rydder op, eller når vi kører bil eller tog, eller slår græs og klipper hæk.

Vi håber, du vil fortsætte med at lytte med, og husk at når du anbefaler vores podcast til dem du kender, så betyder uendelig meget for os.

Tak fordi du følger med,
De bedste hilsner

Tine Cederstrand og Trine Askholm
Stiftere af Innovator Q

Følg med på Innovator Q og lad dig inspirere til at bevare fokus på diversitet i erhvervslivet, mens julestemningen breder sig og fortrænger lidt af den dystre coronastemning.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.