Friday, 29 Sep 2023

Lise Andersen-Alstrup tager ansvaret som COO i CanopyLAB

Lise Andersen-Alstrup er ny COO for Ed-tech virksomheden CanopyLAP. Foto: Kasper Kristoffersen
Lise Andersen-Alstrup er ny COO for Ed-tech virksomheden CanopyLAP. Foto: Kasper Kristoffersen

Efter 2,5 år som Chief Learning Officer i edtech-virksomheden, CanopyLAB, træder Lise Andersen-Alstrup nu ind i rollen som COO. Hun vil dermed komme til at spille en endnu større rolle i at vækste virksomheden. Det meddeler CanopyLAB til Innovator Q.

“Det er en spændende udfordring, jeg påtager mig ved at blive COO. Jeg ser frem til at støtte og være med til at drive den vækst og udvikling, som virksomheden kigger ind i. Alene det at skulle øge medarbejderstaben så massivt, som vi forventer at skulle og sikre fælles kultur og målsætning bliver en utrolig stor og spændende opgave.” siger Lise Andersen-Alstrup om de nye udfordringer.

Lise Andersen-Alstrup har en lang baggrund inden for Ed-tech-branchen fra den danske virksomhed Clio, der er ejet af Bonnier.

CanopyLAB, der udvikler læringssoftware, har på nuværende tidspunkt 48 medarbejdere i kontorer i Danmark, Columbia, Peru, USA og Vietnam. CanopuLAB forventer en fordobling af ansatte inden for de kommende 10 måneder.

Skriv til nytomnavne@innovatorq.com, hvis du har nyt om jobskift, forfremmelser og lignende for kvindelige rollemodeller.

Vi du have mere inspiration om rollemodeller, så lyt til vores podcast Sådan gjorde jeg eller se flere Nyt om navne.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.