Sunday, 10 Dec 2023

Kunst skal kunne købes af alle – få rabat med Innovator Q

Format Galleri nyhedsbrev rabatkodejpeg

I Nansensgade i København ligger et galleri, som er ejet af rollemodel Anne Riber. Hun har boet i New York, hvorfra hun har samlet inspiration til at skabe sit eget personlige galleri. Hun insisterer på at kunst skal være for alle – også for de lokale der bor i gaden. 

af Trine Askholm

Format Artspace er et kunstrum dedikeret til papirværker, editioner, multipler og skulpturer. Udgangspunktet er at skabe værker, der er af høj kunstnerisk kvalitet, og som kan erhverves af mange forskellige størrelser pengepunge.

Format Artspace har et princip om, at det at være kunstsamler ikke kun er forbeholdt en lille lukket kreds af kendere med økonomien i orden. Formats værker er enten originale tegninger, gouacher, akvareller eller papirudskæringer eller værker, der produceres i små og eksklusive oplag, og alligevel ligger i et prisleje, hvor alle kan være med.

Anne Riber ønsker at vise kunst til alle, og hun fokuserer på at gøre det attraktivt for alle, der kommer forbi, også for de lokale i Nansensgade, som hun gerne vil engagere.

Snak om kunst

“De senere år har vi fået flere keramiske værker, multipler i bronze og mindre skulpturer i varierende materialer.  Vi vil hellere end gerne tale om værker, trykmetoder, kunstnere og alt det indimellem, så bare spørg løs!” siger ejer af galleriet Anne Riber til Innovator Q.

Hos Format Artspace arbejder de primært med yngre danske kunstnere, der har gjort sig bemærket på den danske og internationale kunstscene. De har skiftende udstillinger hver 6. uge og finder også plads til enkeltstående arrangementer eller pop-up-udstillinger af kortere varighed.

Anne Riber har til Berlingske Tidende fortalt at  “Format Artspace ikke er et feministisk galleri, men kønsproblematikken i kunstverdenen er alligevel et emne, hun har gjort sig overvejelser over, siden det i efteråret 2019 kom frem, at kun to procent al kunst på verdensmarkedet er af kvindelige kunstnere.”

Køb kunst med rabat

Som læser af nyhedsbrevet får du nu mulighed for at købe kunst hos Format Artspace med 10 % rabat, hvis du fremviser vores nyhedbrev i galleriet.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.