Tuesday, 23 Jul 2019

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakt os på Innovator Q.

Vi arbejder ikke fra en fast redaktion endnu, men vi kan altid kontaktes på redaktion@innovatorq.com.

Trine Askholm

Trine Askholm er stifter af Innovator Q.

Trine er uddannet Cand. polit og efterfølgende journalist. Hun har arbejdet med digitalisering, effektivisering og forretningsudvikling i Finansministeriet, Digitaliseringsstyrelsen og senest i ATP som Product Owner. Alle jobs har været med en politiks vinkel, og Trine har haft sin gang i flere ministerier, på Christiansborg, i kommuner og regioner i hele landet.

De seneste år har Trine haft sin egen konsulentvirksomhed, hvor kunderne har været indenfor Pension og Forsikring og IT-rådgivningsfirmaer. Trine har undervist it-konsulenter i hvordan de skriver så modtageren nemt kan forstå det tekniske sprog.

Trine er ansvarshavende redaktør på Innovator Q og kan kontaktes på mail:

trine@innovatorq.com

Tine Cederstrand

Tine Cederstrand er medstifter af Innovator Q.

Tine er uddannet Cand.merc.(mat.) og har arbejdet med forretningsudvikling og effektivisering i Nationalbanken, FIH og senest ATP. Hun har arbejdet som mellemled mellem forretning og IT, og har erfaring med klar kommunikation i projekter, udbud og tilbud.
Tine har siden 2015 haft sin egen konsulentvirksomhed, hvor hun har solgt konsulenthjælp til procesoptimering, projektledelse, tilbudsskrivning og skrivekurser. Sammen med Trine har Tine undervist i klar kommunikation i forbindelse med tilbudsskrivning. De har til kurserne udviklet modellen SKRIV.

Tine er hos Innovator Q ansvarlig for marketing, salg og økonomi og kan kontaktes på mail:

tine@innovatorq.com

taske

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.