Wednesday, 29 Nov 2023

Køb bogen om Jens og hans jakkesæt med IQ-rabat

Laura Vilsbæks bog udkommer den 11. august
Laura Vilsbæks bog udkommer den 11. august

Hos Innovator Q støtter vi op om kvindelige rollemodeller i dansk erhvervsliv. Laura Vilsbæk arbejder med at vise vejen til bestyrelseslokalet, og hun har også skrevet flere indlæg om emnet på InnovatorQ.com.

Laura Vilsbæk har skrevet bogen ”Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt”, som udkommer til august. Som læser af nyhedsbrevet får du nu mulighed for at købe bogen med fri fragt og 25% rabat, før den udkommer.

Laura Vilsbæk har i flere år blogget om vejen til bestyrelseslokalet på nyibestyrelsen.dk, og nu kommer alle de gode tips og tricks også i bogform.

For du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt – men det hjælper. I hvert fald hvis du vil ind i en bestyrelse i en dansk virksomhed.

Men sådan behøver det ikke være.

Vilsbæk gør i bogen op med det stereotype billede af, at der primært er plads til Jens’er i jakkesæt i de danske SMV-bestyrelser. Hendes ærinde er, at billedet skal nuanceres. Bestyrelsesarbejdet skal  afmystificeres, så der kan komme mange flere forskellige profiler i spil i de danske bestyrelser. Til gavn for de danske virksomheders vækst, innovation og udvikling.

Bogens budskab er derfor, at du kan hedde lige, hvad du vil og gå klædt, som du vil – det vigtige er din tilgang til arbejdet, dine kompetencer og dine erfaringer.

For du behøver ikke hedde Jens – du kan også hedde [Indsæt navn].

Rabatkoden INNOVATORQ giver fri fragt + 25% rabat (normalpris 249,-)

Bogen udkommer den 11. august og kan forudbestilles her: KLIK HER

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.