Sunday, 14 Jul 2024

Karina Goos indtræder i bestyrelsen hos Frisenvang IVS.

Karina Goos indtræder i bestyrelsen hos Frisenvang IVS. Foto: pressefoto.
Karina Goos indtræder i bestyrelsen hos Frisenvang IVS. Foto: pressefoto.

Karina Gross er netop indtrådt i bestyrelsen hos Frisenvang IVS.

Den 48 årige Karina Goos er til dagligt professionelt bestyrelsesmedlem og Head Of Group Marketing hos TRIAX A/S. Goos har flere års international ledelseserfaring indenfor strategisk forretningsudvikling, product management og marketing, som også er de erfaringer hun skal bruge i bestyrelsesarbejdet. Som nyt bestyrelsesmedlem skal Karina Goos være med til at sikre virksomhedens internationalisering og ekspansionsplaner.

Bred international baggrund

Karina Goos har en bred international uddannelsesmæssig baggrund bag sig: Hun har en bachelor i Business administration, Økonomi og sprog fra Akademie für Wirtscharft und Verwltung i Tyskland. Hertil har Goos suppleret med studier i London fra Westminister University og i Paris fra Chambre de commence et d’Industrie à Paris. Karina Goos har ydeligere taget en bestyrelsesuddannelse fra Erhvervsakademiet Aarhus.

Vejen til bestyrelsesposten

Karina Goos fortæller til Innovator Q, at hun blev bestyrelsesmedlem hos Frisenvang IVS igennem netværket Bestyrelseskvinder. Her blev hun opmærksom på, at Frisenvang IVS søgte et nyt bestyrelsesmedlem med stor erfaring indenfor internalisering og markedsføring.

 

Læs mere om netværket Bestyrelseskvinder her

Læs flere artikler om kvindelige bestyrelsesmedlemmer her

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.