Tuesday, 18 Jun 2024

Iværksætter Helle Bay modtager prisen Commercial Events Service 2020

Iværksætteren Helle Bay, der står bag Blank Venue og Pop-up. Foto: Stine Heilmann
Iværksætteren Helle Bay, der står bag Blank Venue og Pop-up. Foto: Stine Heilmann

Blank Venue & Pop-up er et venue, som planlægger og gennemfører events som workshops, møder, pop-ups’s og konferencer. Konceptet er så gennemført og opgaverne er udført med så stor passion, at Corporate LiveWire har tildelt dem prisen Commercial Event Service 2020

Af Tine Cederstrand Møller

“Dommerne var imponeret over teamets personlige karakter, de flotte anmeldelser og den lidenskab, der blev lagt i arbejdet. Virksomheden tager det ekstra skridt for kunden”, lyder det fra det professionelle dommerpanel.

Helle Bay står bag Blank Venue & Pop-up, hvor konceptet er at arrangere events, hvor alt kan lade sig gøre. Hun har i mange år arbejdet med PR og branding og derfor fået ideen til at skabe et rum, hvor alt kunne ændres. Det kan for eksempel være en produktlancering, som understøttes af hele rummet med farver, udsmykning og sågar maden. Det betød, at hun i januar 2019 åbnede Blank Venue & Pop-up midt i København.

”Det er fantastisk at blive anerkendt for sit arbejde,” fortæller en meget stolt Helle Bay, som i øvrigt på LinkedIn skriver om sig selv, at hun måske er for jysk til at sætte projektøren til at lyse på egne præstationer. Men med denne pris er der alligevel god grund til at sige højt, at hun og teamet bag Blank Venue & Pop-up gør det virkelig godt.

Siden opstarten har Helle Bay og hendes team afholdt mange forskellige events. Det er lige fra netværksmøder, kurser og middage til mere specialiserede events som for eksempel et presseevent for L’Oreal, hvor intet var overladt til tilfældighederne, og hvor maden farvematchede produkterne.

Det er første gang prisen uddeles i Skandinavien. Den bliver overrakt ved en prisoverrækning i København til august.

 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.