Sunday, 14 Jul 2024

Idrætsgymnasium styrker deres bestyrelseskompetencer

49-årig Pernille Marott udgav i 2017 bogen "Arbejdsløs - Verdens hårdeste job" sammen med Viktor Harder. Foto: Presse
49-årig Pernille Marott udgav i 2017 bogen "Arbejdsløs - Verdens hårdeste job" sammen med Viktor Harder. Foto: Presse

Pernille Marott er indtrådt i bestyrelsen på det selvejende idrætsgymnasium Brøndby Gymnasium, der ligger som en integreret del af Brøndby Stadion.

Gymnasiet har været med til at fostre talenter som badmintonspilleren Viktor Axelsen, der har vundet både VM-guld, EM-guld og OL-bronze, fodboldspilleren Daniel Wass, der i dag spiller for den spanske klub Valencia CF og senest den helt unge Jesper Lindstrøm, som spiller for Brøndby IF.

Brøndby Gymnasium er imidlertid også garant for breddeidræt ligesom it og nærhed hører til grundværdierne.

Pernille spiller ind med en kommunikationsfaglig baggrund og en fortid i undervisningssektoren, der sammen kan være med til at styrke gymnasiets profil.

Netop nu kan hun også fejre 10 års jubilæum som ejer af kommunikationsbureauet Marott K. Her løser hun kommunikationsfaglige opgaver, driver netværk for kommunikations- og SoMe-profiler samt laver workshops om karriereudvikling og det gode arbejdsliv.

Pernille har været næstformand på undervisningsforlaget Dansklærerforeningens Forlag siden 2014. Hun er desuden medlem af Bestyrelseskvinder, der arbejder for øget vækst og diversitet i danske SMV’ers bestyrelser.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.