Wednesday, 29 Nov 2023

Tillykke med fødselsdagen til H.K.H. Kronprinsesse Mary

H.K.H. Kronprinsesse Mary fylder år idag. I fredags overrakte Kronprinsessen vigtig pris.
Foto: Innovator Q
H.K.H. Kronprinsesse Mary fylder år idag. I fredags overrakte Kronprinsessen vigtig pris. Foto: Innovator Q

Innovator Q ønsker H.K.H. Kronprinsesse Mary stort tillykke med dagen, hvor hun fylder 48 år. 

I denne forbindelse vil vi ligeledes gerne sige tak til Kronprinsessen for sin deltagelse i Women’s Board Award 2020. I fredags d. 31 januar 2020 overrakte H.K.H Kronprinsessen prisen som årets bestyrelseskvinde til prismodtageren Anne Louise Eberhardt.

Kronprinseparret bor fortiden i Verbier i Schweiz, hvor deres fire børn er på skoleophold. Derfor var Kronprinsessen taget hjem på kort besøg i Danmark, for blandt andet at være med til awardshowet.

H.K.H Kronprinsesse Mary overrækker prisen til Anne Louise Eberhardt. Foto: Innovator Q

Kongelig prisoverrækkelse

H.K.H. Kronprinsessen har siden 2015 forestået overrækkelsen af prisen. Ligesom de andre år gav Kronprinsessen en tale før selve prisoverrækkelsen. I år var Innovator Q med og overværede Kronprinsessen tale.

Hun talte blandt andet om de sociale, økonomiske og menneskelig konsekvenser, der udspringer af den skæve kønssammensætning i bestyrelseslokalet. Kronprinsessen kom i sin tale også ind på, hvor vigtig en bred talentmasse er. Herom sagde hun følgende:

“Talent er en vigtig forudsætning for vækst og konkurrencedygtighed. Og talentkampen handler blandt andet om at sikre en divers ledelse med et bredt udsnit af kompetencer.  Derfor skal vi sikre, at talentmassen – eller fødekæden til ledelses- og bestyrelsesposter – har den nødvendige dybde og bredde.”

Årets prismodtager Anne Louise Eberhardt gik efterfølgende op på scenen, modtog prisen og holdte en kort tale. Her takkede hun H.K.H. Kronprinsessen for hendes støtte og opbakning til Women’s Board Award.

Anne Louise Eberhardt er til dagligt professionelt bestyrelsesmedlem og sidder i bestyrelsen for FLSmidth, Finansiel Stabilitet, Bavarian Nordic og TopDanmark.

Kvindelige rollemodeller

Hos Innovator Q vil vi gerne takke og hylde H.K.H. Kronprinsessen Mary og Anne Louise Eberhard for at være vigtige rollemodeller.

Vi har brug for mange forskellige typer af rollemodeller.

Kender du en? Så skriv til os KLIK HER

Læs her kongehusets pressemeddelelse om Kronprinsessens deltagelse i Women’s Board Award.

Læs om Women’s Board Award  her

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.