Saturday, 20 Apr 2024

Efterårsferielæsning om Diversitet

trine med paraply

Om lidt lander du i sofaen med den bog du længe har ville læse i hånden og en varm kop kakao. Måske er der ild i din ikke spor miljø-venlige brændeovn. Men den bekymring skubber du til side. Du skal ned i gear sammen med dem du holder af. Der står EFTERÅRSHYGGE på menuen.

Efterårets orangegyldnefarver har overtaget. Udenfor regner det. Men måske bliver du hurtigt lidt træt af bare at læse krimi og drikke kakao.

Så er det du laver en stærk kop kaffe og begynder at læse om noget, der er vigtigt. For mig handler det om diversitet og ligestilling.

Efterårsferien er oplagt til at læse og lytte til de bedste historier. Herunder kan du se, hvad jeg synes du helt sikkert skal igennem for at være opdateret.

Emnet diversitet er ikke gået ubemærket hen i de andre medier. DR2 Debatten diskuterer torsdag ligestilling. Selvom vi selvfølgelig gerne havde set at lige præcis den debat blev taget på et andet tidspunkt end efterårsferien, så glæder vi os alligevel over, at vi stadig diskuterer det.

Blandt paneldeltagerne er blandt andet Peter Aalbæk fra Zentropa, MF’er for Dansk Folkeparti og tidligere formand for Folketinget Pia Kjærsgaard, ligestillingsordfører fra De Radikale, Samira Nawa, Helene Aagaard, stifter af Diversity Factor og borgerlig debattør Amalie Lyhne.

Se med torsdag den 17. oktober kl. 20 på DR2.

God fornøjelse.

De bedste efterårshilsner

Trine Askholm, chefredaktør

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.