Saturday, 20 Apr 2024

Direktør fra BBC News nyt medlem af TV 2’s bestyrelse

Naja Nielsen Foto: Robert Timothy / BBC / TV 2
Naja Nielsen Foto: Robert Timothy / BBC / TV 2

Ifølge pressemeddelse fra Kulturministeriet, så er TV 2’s bestyrelse blevet beriget med nyt medlem med international erfaring. Det sker efter at kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen har udpeget Naja Nielsen, digital direktør hos BBC News, som nyt medlem af TV 2’s bestyrelse.

Kulturministeren begrunder valget af Naja Nielsen således:

“Som kommerciel public service virksomhed spiller TV 2 en afgørende rolle i, at alle danskere har adgang til journalistik af høj kvalitet og programmer, der samler os. Det glæder mig, at Naja Nielsen med sin brede journalistiske erfaring og kendskab til public service fra blandt andet DR og BBC vil indgå i arbejdet med at sætte retningen for TV 2, så kanalen også i fremtiden er en hjørnesten i danskernes medieforbrug.”

Naja Nielsen er digital direktør for BBC News og har tidligere været nyhedschef i DR.

TV 2’s bestyrelse vil herfra bestå af seks medlemmer som er udpeget af kulturministeren og tre medarbejdervalgte medlemmer: Jimmy Maymann (formand), Bo Foged (næstformand), Ane Hendriksen, Charlotte Thomassen, Hermann Haraldsson og det nye medlem Naja Nielsen samt de tre medarbejdervalgte medlemmer Astrid Søndberg, Thomas Breinholt og John Jäger.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.