Tuesday, 18 Jun 2024

Dell Technologies udnævner ny adm. direktør

marianne.l.moe_064

I en pressemeddelse fra Dell Technologies fra d. 27 april 2020, offentliggøres det, at Marianne Lindhard Moe bliver ny adm. direktør for Dell Technologies i Danmark pr. 1. juni 2020.

Marianne kommer fra en stilling som landechef for Avanade og har over 30 års erfaring i it-branchen – blandt andet fra Microsoft, Lawson Software (Infor) og Atea. Marianne overtager den daglige ledelse af Dell Technologies’ danske afdeling, der siden januar har været ledet af Nicolai Moresco, der er Senior Vice President og General Manager for Dell Technologies i Central- og Nordeuropa.

“Vi er glade for, at det er lykkedes os at finde en så stærk kapacitet som Marianne Lindhard Moe. Hun kommer med stor erfaring fra it-branchen, hvilket vil komme vores kunder til gode. Marianne har gennem hele sin karriere dokumenteret, at hun kan drive en organisation frem mod nye mål. Vi glæder os derfor til at byde Marianne velkommen til Dell Technologies,” udtaler Nicolai Moresco.

Marianne Lindhard Moe glæder sig til at starte sin nye stilling hos Dell Technologies i Danmark, og udtaler i pressemeddelelsen, at hun ser frem til at starte til sommer.

”Jeg ser meget frem til pr. 1. juni at stå i spidsen for Dell Technologies i Danmark, der er en virksomhed i markant udvikling. De danske kunder er på en digital rejse og omstilling, hvor hele organisationen skal sikre, at Dell Technologies altid er relevant som virksomhedernes foretrukne it-samarbejdspartner.”

Marianne Lindhard Moe er uddannet civilingeniør fra DTU og har en HD i ledelse og organisation fra Copenhagen Business School. De seneste 10 år har Marianne været medlem af styregruppen for IT-Branchens udvalg for kvindelige ledere.

 

Se andre Nyt om Navne historier, KLIK HER

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.