Sunday, 14 Jul 2024

Danske Bank får ny ansvarlig for bæredygtighed

Maria Simonson er netop tiltrådt stillingen som Head of Group Societal Impact & Sustainability i Danske Bank. Foto: Danske Bank
Maria Simonson er netop tiltrådt stillingen som Head of Group Societal Impact & Sustainability i Danske Bank. Foto: Danske Bank

Maria Simonson er netop tiltrådt stillingen som Head of Group Societal Impact & Sustainability i Danske Bank.

Maria Simonsen har været i Danske Bank siden 2002 og har haft en række forskellige stillinger i banken – blandt andet som produktspecialist, og haft forskellige roller indenfor gældsstiftelse og ejendomsfinansering.

Simonson kommer fra en stilling som Head of Societal Impact & Sustainability for Danske Bank i Sverige, som hun har haft de sidste tre år.

I en pressemeddelelse fra Danske Bank uddyber Berit Behring, der har direktionsansvaret for Danske Banks arbejde med Societal Impact & Sustainability-agendaen, følgende om ansættelsen af Maria Simonson:

“Maria Simonsonkommer med en stærk forretningsforståelse og er tæt på de agendaer, der drives i forretningen på tværs af Danske Bank. Hun har leveret stærke resultater i sin rolle i Sverige, hvor hun har understøttet forretningen og samtidig udfordret til i endnu større grad at tænke samfundsagendaer ind i udviklingen af produkter og processer”

I samme pressemeddelelse uddyber Maria Simonson selv sin nye rolle:

”Med Danske Banks kundebase og position i Norden spiller vi en central rolle i at hjælpe vores kunder i overgangen til mere bæredygtige økonomier, og vi har et ansvar for at være bæredygtige, etiske og transparente. De kommende år bliver meget spændende, og jeg ser meget frem til at drive denne udvikling sammen med forretningen og Societal Impact & Sustainability teamet”.

Læs pressemeddelse fra Danske Bank her

Er du interesseret i at læse om flere kvinder i ledende poster i erhvervslivet, så læs med her

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.