Tuesday, 18 Jun 2024

Charlotte Lynggaard / Designer og kreativ direktør i Ole Lynggaard Copenhagen

Coverart Charlotte Lynggaard

I dette afsnit møder Trine Askholm kreativ direktør i Ole Lynggaard Copenhagen, Charlotte Lynggaard. Hun er en afgørende del af viderførelsen af familievirksomheden, og sidder derfor for bordenden, når de designmæssige beslutninger tages.

Hør hvordan hun som ung ikke ville acceptere blot at være nogens datter i en mandsdomineret guldsmedbranche, hvor hun faktisk var den eneste kvinde i værksstedet.

Hun fortæller, at hun altid vil være sin fars datter, men at det ærgrer hende, når hun efter 35 år, fortsat kan blive mødt med spørgsmål, om hun nu ved nok om sit arbejde, når hun nu bare er “Oles datter”.

Charlotte Lynggaard fortæller til Trine Askholm, hvordan det er at drive en international smykkevirksomhed med 160 ansatte, der gerne vil stå for, at de laver kvalitets håndværk, uden at gå på kompromis.

Den største udfordring Lynggaard oplever, er den konstante higen efter, at der skal udvikles nyt. Hun mener ikke, at design kun et spørgsmål om hvad der er nyt, men hvad der er godt, og hvad der kan holde mere end 100 år.

Vært og tilrettelæggelse: Trine Askholm

Produktion og klip: Damn Podcast

Læs mere om diversitet og rollemodeller i dansk erhvervsliv på innovatorq.com og find os på Instagram på @innovatorq

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.