Friday, 29 Sep 2023

Bonusafsnit af “Sådan Gjorde jeg”

Bonusafsnit crowdfunding

Jeg er medieiværksætter. Det er en svær branche. Også før COVID-19.

Jeg står midt i produktionen af Sæson 2 af Podcastserien “Sådan gjorde jeg”, men alt er sat på hold. Jeg kan ikke optage interviews, og det er svært at booke nye aftaler, da ingen kender tidshorisonten på, hvor længe Danmark er lukket ned.

Derfor søger jeg støtte til at genoptage produktionen af podcasten, så snart hverdagen igen kalder.
Hos Innovator Q, hvor podcastserien “Sådan gjorde jeg” bliver produceret, har vi ikke en betalingsmur, og hele Sæson 1 er produceret til dig, så du kan lytte med gratis.

I Sæson 1 af “Sådan gjorde jeg” havde vi følgende gæster i studier: CEO i Women Deliver, Katja Iversen, chefredaktør Bjarne Corydon, skuespiller Ellen Hillingsø, dokumentarist Mette Korsgaard, professor Sara Louise Muhr, iværksætter Frederikke Antonie Schmidt, coach Birgitte Baadegaard, professionelt bestyrelsesmedlem Karen Nielsen og iværksætter Tine Stampe.

Vi har allerede aftaler i hus for Sæson 2, og de rollemodeller vi allerede har lavet optagelser med, er iværksætter fra Qvest Marie Mathiesen og smykkedesigner Charlotte Lynggaard. Derudover er blandt andet Anja Monrad fra DELL og Cecilie Nørgaard fra MANGFOLD booket i kalenderen, så snart COVID-19 har sluppet sit tag i Danmark. Men mens tiden går, er der nul indtjening til at betale for resten af produktionen.

Så har du lyst til at følge med i, hvad Sæson 2 kan lære os om kvindelige rollemodeller, så vil alle bidrag blive modtaget med største taknemmelighed. Pengene skal bruges til at betale leje af udstyr, lyd og klip.

KLIK HER FOR AT STØTTE

Lyt til dette korte bonusafsnit om, hvorfor vi laver en crowdfunding kampagne.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.