Saturday, 20 Apr 2024

Anmeldelse af The Big Leap

The Big Leap 512pixl

Af Tine Cederstrand Møller, iværksætter og ejer af Cederstrand Consulting

I 2009 udgav den amerikanske bestseller forfatter, Phd Gay Hendricks sin bog The Big Leap – Conquer your hidden fear and take life to the next level. Forfatteren opfordrer i bogen ”The Big Leap” sine læsere til ikke blot at tage en lille skridt mod succes, men at tage det helt store spring til det han kalder zonen for genialitet. Han opfordrer os til at bryde gennem ”glasloftet” og udvide vores succes på alle områder i livet. Han forklarer, hvordan vi naturligt holdes nede af vores egne begrænsninger. Skjulte overbevisninger om at der er en grænse for, hvor godt det kan eller må gå os. Det betyder ifølge Gay Hendricks, at vi ganske enkelt spænder ben for os selv. Når vi opnår succes på et område i livet, holder vi os selv nede ved at bekymre os unødigt, starte en konflikt eller afvise den ros og anerkendelse vi får.

Bogen giver dig en enkel opskrift på, hvordan du identificerer og overskrider dine egne personlige begrænsninger for dermed at opnå den ultimative succes. Gay Hendrick er psykolog og har gennem hele sin karriere arbejdet med en mere end tusind ekstraordinære præstationsmennesker. Det er dette arbejde, der har inspireret Hendricks til at udvikle modellen for, hvordan vi udvider vores rammer for succes.

Bogen er inspirerende på flere niveauer. Ud over indsigten i Hendricks arbejde og den konkrete model, taler bogen også til dit hjerte. Til dig som et helt menneske. Det er godt at være dygtig indenfor sit felt, men vi må også huske at nyde rejsen. Vi skal ikke nøjes med succes på få områder – vi skal gå efter hele pakken.

Bogen er udelukkende et udtryk for Hendricks blik på verden. Det er hans teori. Virkeligheden har en del flere nuancer end beskrevet i bogen. Som læser skal man være villig til at tage det lige ind og prøve hans råd. Tilpasning til danske forhold vil nok også være relevant.

Bogen er endnu ikke oversat til dansk. Til gengæld kan den høres som lydbog, oplæst af forfatteren selv.

Gay Hendricks er født i 1945 i Leesburg, Florida, USA. 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.